Terug naar de jaren 80 met Nina Butera's nieuwe single 'Jij'

Terug naar de jaren 80 met Nina Butera's nieuwe single 'Jij'

Dsc_5280_01_01__large_
 
Dsc_5295_01_01__large_
 
Dsc_5328_01_01__large_
 
Dsc_5321_01_01__large_
 

Nina Butera stelt haar nieuwe single voor! 'Jij' is een zomers popnummer dat baadt in het jaren 80-sfeertje. Het sluit perfect aan bij Nina’s muzikale voorkeur en zo wil ze zich ook onderscheiden: Nederlandstalige popmuziek met een internationale sound.

De 14 lentes jonge Nina Butera uit Sint-Pieters-Leeuw kreeg met haar vorige (en tevens haar eerste) single 'Die eerste zoen' onmiddellijk een mooie rotatie op nationale en regionale zenders. Met haar nieuwe single 'Jij' treedt ze in de voetsporen van grote internationale artiesten zoals Bruno Mars en Justin Timberlake, die de muzikale comeback van de jaren 80 reeds inluidden!

Haar producer Christophe Severs werd als kind beïnvloed door artiesten als Madonna, Prince, Gloria Estefan etc. “Die typische klanken van toen zijn mij al die jaren bijgebleven en ik wou er al heel lang iets mee doen. Nu ook de internationale scene dit genre terug heeft opgepikt, zag ik dé kans om mijn synthesizers van weleer van onder het stof te halen voor een revival van de 80's in Vlaanderen en niemand beter om dat mee te doen dan Nina", glundert Christophe. “Het is een toparrangement en een catchy meezinger!”, zegt Nina enthousiast. Na het succes van haar eerste Nederlandstalige single, heeft ze bewezen dat er een plaatsje is voor popmuziek in Vlaanderen en hoopt ze nog een grotere hit te scoren met 'Jij'. Met een dijk van een song zoals deze, kan dat bijna niet anders!

"Recent zijn we te weten gekomen dat Nina met deze nieuwe single ook op tv zal komen en meer bepaald op MENT TV !" vertelt Christophe. Ment is nagenoeg de enige nationale tv-zender die nog clips uitzendt. "En we weten sinds vanmiddag ook dat ze op verschillende radio's nu al supertip is", voegt haar manager en papa Luciano eraan toe. De song heeft zijn start dus niet gemist! Nina zelf is in de wolken met deze héél positieve eerste reacties en bracht tijdens het persmoment "live" voor het eerst haar single in "Den Herberg". Als we haar vragen naar haar toekomstplannen klinkt het resoluut "Blijven singles uitbrengen en uiteindelijk een full album releasen met Vlaamse en Engelstalige liedjes".

Haar agenda loopt sinds "Die eerste zoen" al serieus vol qua solo optredens, maar ze gaat ook veel mee met Christophe's orkest (waar ook diens vrouw Liesje de leadzangeres is) . "De combinatie Liesje en ik werkt heel goed aangezien onze stemmen goed samengaan" zegt Nina fier. "Ik zie Liesje ook een beetje als een grote zus die me met goede raad bijstaat". Paul Severs, die er ook bij was tijdens de single-voorstelling, vertelt er ook bij dat Nina nu ook samen met Anneke van Hooff het voorprogramma van zijn 70ste verjaardagsshow verzorgen. En samen strijken ze binnenkort (op 30 september) ook neer in het Vondel in Halle. Wie erbij wil zijn, zal snel moeten zijn...

Link naar YouTube : https://youtu.be/fUHBMMVL1Gs
Facebook : https://www.facebook.com/NinaButera.official
Spotify : https://open.spotify.com/album/4T640bJWbLqjW14yR8vxiu
ITunes : https://itunes.apple.com/album/id1402938526?ls=1&app=itunes

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 11 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 07 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 05 mrt 2019
Marc Colpaert | 03 mrt 2019
Marc Colpaert | 03 mrt 2019
Marc Colpaert | 24 feb 2019

archief