REGIO / BEERSEL - Rookstop Run ten voordele van Generatie Rookvrij bracht 4000 euro op

REGIO / BEERSEL - Rookstop Run ten voordele van Generatie Rookvrij bracht 4000 euro op

Editiepajot_regio
Ingezonden foto
 

Op zondag 25 november organiseerden Artsenkring Zennevallei, Huizen van het Kind Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw en AZ Sint-Maria een rookstop Run in het Domein van Huizingen tvv Music For Life. Maar liefst 320 mensen trotseerden het gure weer om te komen wandelen of lopen voor het goede doel ‘Generatie Rookvrij’ (een initiatief van oa Kom op Tegen Kanker). Met een opbrengst van om en bij de 4000 euro kunnen ze tevreden terugblikken op een geslaagde editie.

Dit evenement was de kick-off van de rookstopactie ‘Zennevallei stopt met roken’. In het voorjaar organiseert de artsenkring ism LOGO Zenneland groepssessies om mensen te helpen om te stoppen met roken. Onder begeleiding van een tabakologe wordt getracht om in 8 groepssessies mensen van de sigaret te verlossen. Dit kost voor de deelnemer in totaal slechts 36 euro!

Op dinsdag 8 januari vindt er in het Medisch Huis te Buizingen hierrond een infosessies plaats vanaf 19u30. Wie meer info wenst kan terecht bij tabakologe Gretel Raspé: 0471/06.11.12 of gretel.raspe@telenet.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 nov 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 20 aug 2019
Guido Van Cauwelaert | 08 aug 2019
Marc Colpaert | 04 aug 2019

archief