BEERSEL Johnny en Kattie ruilen Beersel voor Spanje en starten een B & B op

C21

BEERSEL Johnny en Kattie ruilen Beersel voor Spanje en starten een B & B op

Editiepajot_bart_devill___kajo
foto Bart Devillé
 

 

Op 8 augustus sluiten Johnny Blijkers(50) en Kattie Devillé(42) de deur achter zich in Huizingen en verhuizen definitief naar Spanje om er een B & B op te starten. Dan nemen zij even de tijd om te wennen aan hun nieuwe woonst, grondig kennis te maken met de omgeving en op verkenning te gaan. Zij hopen hun B & B te openen in oktober.

 

En de nieuwe opstoot van Corona in Spanje verandert niets aan hun plannen. Hun B & B situeert zich op een 600 km van Barcelona. “ En de regio waar wij zitten was één van de eerste waar het van rood in groen veranderde.” Johnny Blijkers en Kattie Devillé woonden tot nu in Huizingen.  Johnny was gedurende de laatste 5 jaar aan de slag bij Interbeton (Heidelbergcement) op de dienst bestellingen. Kattie werkte gedurende 20 jaar bij de firma Colruyt op de dienst boekhouding. Hoe zij er dan aan dachten uit te wijken naar Spanje en een B & B op te starten? “ Naast heel wat verre reizen trokken wij ook naar Spanje en vooral dan wisten wij min of meer dat onze verdere toekomst niet in België lag. Het programma “Met 4 in bed” zette ons dan aan het dromen met het bekende gevolg. “ Ze kwamen dan terecht bij Immo Linea uit Aalst en de bal ging aan het rollen “Tegen het einde van het weekend van 11 november 2019 waren de plannen klaar en plaatsten wij met plezier onze handtekening onder het project. “Uiteindelijk kwamen  zij terecht in het dorpje Sucina (deelgemeente van Murcia) op 1932km van Huizingen. Waarom juist daar?  “ Het is er nogal zuidelijk gelegen, toch niet te druk en op 15 min van het strand. Ook niet zo heel ver van bekende steden en badplaatsen: Torrevieja, Benidorm, Murcia, Alicante. De luchthaven van Alicante ligt op ongeveer  97km (voor de gasten die reizen vanuit Brussel en/of Charleroi), maar er is ook mogelijkheid om te vliegen tot Murcia (voor de gasten die reizen vanuit Antwerpen of Oostende), deze ligt op 29km. En het allerbelangrijkste bijna het hele jaar door zon. “

Na lang zoeken naar een naam voor hun B & B belandden zij bij Casa Kajo of een combinatie van hun beider voornamen. En wat gaan zij hun gasten kunnen aanbieden? “ Onze B&B zal beschikken over 3 gastenkamers met eigen badkamer, toilet en een terras. In de kamer beschikken de gasten over grote ingebouwde kasten, haardroger, handdoeken, strandlakens, shampoo en douchegel, koffiemachine Dolce Gusto, TV,  WIFI en airco. Verder is er ook een privé zwembad met jacuzzi. ’s Morgens kunnen wij onze gasten een uitgebreid ontbijtbuffet aanbieden met zoveel mogelijk lokale producten. Dit voor de prijs van 65€ per kamer per nacht. Uiteraard houden we ook rekening met de Corona-maatregelen en nemen we zoveel mogelijk de hygiënische regels in acht om een veilig verblijf te garanderen. Blijkbaar verblijven nog heel wat Belgen in de regio.” Johnny en Kattie lieten alvast niets aan het toeval over en volgden ook Spaanse les. “ Alles zelf ontdekken is voor ons nu de boodschap en dan komt het allemaal goed! “ Op een definitieve openingsdatum is het nog even wachten, deze wordt bekend gemaakt op website www.casa-kajo.com  en Facebookpagina: B & B Casa KaJo.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jul 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 12 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 03 mei 2021
Hugo Devillé | 03 mei 2021
Devogeleer Emile | 21 apr 2021
roger swalens | 16 apr 2021

archief