BEERSEL/REGIO 21ste Bierweekend van De Lambikstoempers is niet voor dit jaar

BEERSEL/REGIO 21ste Bierweekend van De Lambikstoempers is niet voor dit jaar

Editiepajot_bart_devill___de_lambiekstoempers
foto Lieve Suys
 

 

2020 had een druk werkjaar moeten worden voor De Lambikstoempers vzw, maar daar besliste het coronavirus spijtig genoeg anders over. Na grondig overleg en met oog voor de huidige situatie heeft het bestuur van De Lambikstoempers vzw besloten om alle geplande activiteiten tot eind augustus te annuleren. Het betreft de proeverij Fruitbieren, de Bezetting van ’t Parlement, bezoeken aan Microbrouwerij De Backer en brouwerij Heilig Hart, proeverij van Stout-bieren, het Jaarlijks etentje en hun Bierweekend ! Het grootste evenement, het tweedaagse Bierweekend dat de laatste jaren doorging-traditioneel het laatste weekend van augustus-in De Lambiek in Alsemberg en honderden bierliefhebbers uit de hele wereld mocht ontvangen, zal dus ondanks de reeds genomen voorbereidingen niet plaats vinden in 2020.

De bierliefhebbers van hier en over heel de wereld zullen vooral de annulering van de 21ste editie van het Bierweekend in Biercentrum De Lambiek in Alsemberg betreuren. Dit evenement won inderdaad jaar na jaar aan belangstelling. De Lambikstoempers pakten het dan ook telkens ruim aan. Zo hadden de bezoekers telkens de keuze uit meer dan 100 verschillende bieren, maakten zij kennis – en genoten- van nieuwigheden en was er de grote Lambiektoog waar men meer dan 50 lambiekbieren kon (her)proeven. Ook werd telkens een bepaalde bierstijl extra in de kijker gezet.

De Lambikstoempers vzw roept nu wel op om datzelfde weekend – het laatste van augustus-(en natuurlijk ook op andere dagen) om naar je favoriete horecazaak in de buurt te gaan en er minstens een streekbier te drinken. Op ieders gezondheid en om de lokale horeca, die het hard nodig heeft,  te steunen ! Via de facebookpagina van De Lambikstoempers vzw kan je uw ervaring(en) delen. Doe het voor jezelf, De Lambikstoempers, onze Belgische biercultuur maar vooral voor de Horeca.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 aug 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 sep 2020

archief