GALMAARDEN - Een noodkreet van SOS Wilde Dieren uit GERAARDSBERGEN

GALMAARDEN - Een noodkreet van SOS Wilde Dieren uit GERAARDSBERGEN

Editiepajot_hert_2__kopie_
Een tijdje terug kwamen mensen van SOS Wilde Dieren nog een gewond hertje ophalen in Galmaarden. - Foto Marc Colpaert
 
Het opvangcentrum voor vogels en wilde dieren uit de Hoge Buizenmont uit Geraardsbergen slaakt een noodkreet, want door de coronacrisis zitten ze met een groot probleem. Ook in Galmaarden doen mensen regelmatig een beroep op deze mensen voor dieren in nood. Ze vragen nu om geld te doneren om zo de meubels te redden.
Het is voor iedereen een moeilijk jaar 2020 geweest, maar voor sommige mensen is het juist nog iets moeilijker dan voor anderen."Als ik zeg dat 2020 een rampjaar is voor onze organisatie, dan is dit nog zacht uitgedrukt. De coronacrisis had een nefaste impact op de activiteiten die normaal gezien het broodnodige geld in het laatje brengen voor ons opvangcentrum", aldus Filip Berlengee. Door de corona komt er ook geen opendeurdag, dat was een harde beslissing, maar in deze omstandigheden kunnen ze de veiligheid van hun vrijwilligers en de bezoekers niet garanderen. Gevolg hiervan is geen extra inkomsten. Maar crisis of niet al die beestjes moeten wel verzorgd worden, denk maar aan: speciaal dierenvoeder, medicatie, transport en infrastructuur.

Daarom doen ze een warme oproep naar u als trouwe dierenvriend om een extra gift te doen dit jaar dit kan op rekeningnr BE 52001412117209 met de vermelding urgentie sos wilde dieren. Dankzij uw gulheid kan elk wild dier in nood bij hun levensreddende zorgen krijgen! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 24 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief