REGIO - Beersel, Dilbeek, Halle en Sint-Pieters-Leeuw houden samen schoonmaak

REGIO - Beersel, Dilbeek, Halle en Sint-Pieters-Leeuw houden samen schoonmaak

Affiche_lenteschoonmaak_2021_a5_h_zs_0
©Vlaanderen
 
Van zaterdag 20 maart tot en met zaterdag 3 april bundelen de gemeenten Beersel, Dilbeek, Halle en Sint-Pieters-Leeuw opnieuw de krachten om de strijd aan te gaan tegen zwerfvuil. Dit jaar zal je we omwille van corona opnieuw niet in groepen, maar wel met de eigen bubbel, aan de slag kunnen gaan om de buurt proper te maken. 
 
"Van 20 maart tot en met 3 april steken we opnieuw onze handen uit de mouwen om de buurt en onze stad extra proper te maken. In de coronatijden is het helaas niet mogelijk om met een grote groep afval op te ruimen. Toch doen we een warme oproep aan gezinnen en verenigingen. Want ook in kleine groepjes (conform de actuele maatregelen) kan je al wandelend (de nieuwe nationale sport) zwerfvuil opruimen. Op deze manier houden we alsnog een heuse lenteschoonmaak in de straten van onze stad. 

Wil jij graag meehelpen? Wij voorzien alvast het nodige materiaal zoals fluo vestjes, grijpers en handschoenen, zowel voor volwassenen als voor kinderen." zo luidt het alvast in Halle. 

Voor inwoners van de stad Halle gelden de volgende mogelijkheden:

Vul online het formulier in. Je kan ingeven welke straten je zal schoonmaken en welk materiaal je nodig hebt. Na inschrijving kan je je materiaal komen ophalen aan de infobalie van het stadhuis tijdens de openingsuren.

Meer info en tips wat je nog allemaal kan doen vind je op www.mooimakers.be. Meer info en contact Openbaar groen en afval


artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mrt 2021
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

roger swalens | 16 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 31 mrt 2021
Roger Swalens | 21 mrt 2021
Devogeleer Emile | 19 mrt 2021

archief