De afvalkalender vind je voortaan in de ID-krant van Intradura

C21 Css

De afvalkalender vind je voortaan in de ID-krant van Intradura

Img_6125
 

In 2022 krijg je voor het eerst geen aparte afvalkalender in de bus. Je vindt de kalender gewoon in de ID-krant, de afvalkrant van Intradura. Hou de volgende weken je brievenbus bijzonder goed in de gaten. De afvalkalender zit voortaan handig op de middenpagina’s van de Intradura-krant: zo kan je hem makkelijk uitnemen en bewaren. De volgende weken ontvang je in principe de afvalkalender voor de 1ste helft van 2022 in de brievenbus. Een beetje wennen, maar wel voordelig. 
Halfjaarlijkse kalender met de meest recente info
Aangezien de ID-krant twee keer per jaar verschijnt, ontvang je voortaan een kalender voor zes maanden in plaats van voor een heel jaar. Zo krijg je telkens de meest recente informatie mee. Ter info: de afvalkalender voor de 2de helft van 2022 zal je vinden in de ID-krant van juni 2022

Samen met alle afvalinfo verzameld in één publicatie 
Sorteertips, de nieuwe wetgeving en alle praktische gegevens over jouw recyclagepark. Voortaan vind je alles handig terug in één krant. Logisch, en vooral ook erg handig!  

Hulp nodig? 
Heb je na 9 december de ID-krant met jouw afvalkalender nog niet ontvangen? Vraag dan je exemplaar aan de balie van het stadhuis of download de afvalkalender vanaf januari 2022 via www.halle.be. Goed om weten: voor de afvalophaling is de stad opgedeeld in de volgende sectoren: Buizingen en Sint-Rochus (sector 1 en 2) en Halle Centrum, Lembeek en Breedhout (sector 3 en 4). 

Tip: installeer ook de Halle-app op je smartphone
Via de Halle-app blijf je op de hoogte van alle nieuws in onze stad. Uiteraard vind je er ook de afvalkalender terug en dankzij de handige meldingen op je smartphone mis je voortaan geen enkele ophaling! 

Info: 
Intradura | www.intradura.be | info@intradura.be | T 02 334 17 40

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief