GOOIK - De Sportbar Koornmolen sluit de deuren door corona, maar Share A Dinner is springlevend

C21

GOOIK - De Sportbar Koornmolen sluit de deuren door corona, maar Share A Dinner is springlevend

A_a_a_a_a_a_share
Rein Janssens en Jason Broodcoorens hebben de deuren van de Sportbar Koornmolen achter zich gesloten. Door de vele beperkingen met dank aan de corona, was het aantal gebruikers zo erg gedaald, dat dit niet meer leefbaar was. Maar er is ook goed nieuws het cateringbedrijf  'Share A Dinner', draait wel verder.
 “Nu gaan we ons volledig focussen op Share A Dinner”, aldus Rein en Jason.  Het Gooikse cateringbedrijf Share A Dinner deed begin februari de deuren van hun Sportbar Koornmolen dicht. In september 2020 namen zij de concessie van Koornmolen over, omdat cafés toen de  enige horecagelegenheid waren die open mochten blijven, maar de steeds terugkerende strenge  maatregelen gaven nu de doorslag om het project stop te zetten.  "Het afgelopen anderhalf jaar hebben we de Sportbar een kleine make-over gegeven en we hadden  nog heel wat toekomstplannen met Koornmolen als verlengstuk van ons cateringbedrijf”, vertelt Rein Janssens. “Nu de balans van 2020 is opgemaakt, hebben we de knoop doorgehakt om de zaak te  sluiten en ons terug volledig te richten op Share A Dinner.”  
Door de strenge coronamaatregelen voor indoor sporten, is publiek al een tijdje niet meer toegelaten  bij sportwedstrijden. Daarnaast besloten ook heel wat verenigingen om hun activiteiten stop te  zetten, waardoor het aantal klanten drastisch is gedaald.  “De grote sportcompetities zijn echt de motor van de Sportbar, maar deze konden het afgelopen jaar  niet of slechts beperkt doorgaan”, vertelt Rein. 

Het personeel achter Koornmolen hoeft gelukkig niet te treuren, want voor hen werd een oplossing  gevonden: “We zijn ons team heel erg dankbaar, want zonder hen was dit nooit gelukt”, vertelt Jason  Broodcoorens. “Daarom zullen we de meesten nu inzetten bij het cateringbedrijf en hebben we voor  anderen zelfs al een nieuwe job gevonden in de buurt.”  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 apr 2024
| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024

archief