GoeGerief - De kwaliteitsvolle uitleendienst voor klus-, verbouw- en tuingereedschap in HALLE.

C21

GoeGerief - De kwaliteitsvolle uitleendienst voor klus-, verbouw- en tuingereedschap in HALLE.

Halle_stek_goegerief_
 

GoeGerief! is een uitleendienst waar particulieren, non-profit organisaties en jonge starters voor een bescheiden jaarlijkse bijdrage (50 euro) kwaliteitsvol klus-, verbouw- en tuingereedschap kunnen lenen. Toestellen die je maar enkele keren per jaar nodig hebt en daardoor te duur zijn om aan te kopen, worden nu toegankelijk voor iedereen. Door het hanteren van deze lokale deeleconomie, gaan we in tegen overconsumptie en helpen we zo de omloop van goedkopere, minder kwaliteitsvolle toestellen te verkleinen. Zo dragen we bij aan een efficiënt gebruik van grondstoffen en een duurzame maatschappij.

Wie één van de projecten van deze groep bezocht heeft in het verleden, weet dat ze handige Roger’s zijn. “We bouwden zelf telkens de oude panden om tot tijdelijke hotspots met gerecupereerde materialen. Tot op heden werkten we telkens met een open source mentaliteit waar iedereen werkmateriaal meebracht die hij of zij thuis ter beschikking had. Om op dit elan verder te gaan, bloeide het idee om een uitleendienst van werkmateriaal op te starten.” Vertelt Tomhas Haesaerts van 1500CC

Hoe werkt het ? 

Het systeem is simpel. Hier vind je de volledige inventaris van de toestellen die GoeGerief ter beschikking stelt.  Vóór je eerste aanvraag moet je je lidmaatschap in orde brengen. Nadien kan je online je gewenste toestel reserveren en afhalen bij GoeGerief in STEK, Brusselsesteenweg 152 in Halle. 

https://www.stekhalle.be/uitleendienst

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief