GOOIK/REGIO - Kom dansen in de Academie in Gooik, Bever, Herne of Galmaarden

C21

GOOIK/REGIO - Kom dansen in de Academie in Gooik, Bever, Herne of Galmaarden

A_academie_dansen
 
Wil je graag kunst beoefenen, maken en beleven? Dan kan je deeltijds kunstonderwijs volgen in de Academie voor Muziek, Woordkunst-drama en Dans te Gooik, met afdelingen in Gooik, Herne, Galmaarden en Bever. Leeftijd speelt geen rol: iedereen kan zich bij ons in een kunsttaal verdiepen en leren uitdrukken. Zelfvertrouwen, openheid, positieve ervaringen, zin voor schoonheid, zorgzaamheid, uitdaging, respect, passie en plezier vormen daarbij jouw rode draad. Zin in alles? Dat kan! Je kan Muziek, Woord en Dans combineren, en ook kiezen voor de unieke richting Folkmuziek! 
Muziek
Droom je ervan een muziekinstrument te bespelen, samen in een groepje te musiceren en wil je graag het geheimschrift van noten en lijnen leren ontcijferen? Kies voor Muziek! Ook als volwassene (+15 jaar) ben je uiterst welkom: dan bestaat het pakket eveneens uit 2u Muziekbeleving + 1u Instrument/Zang per week.
 
Leerlingen Zang volgen het vak Groepsmusiceren vocaal (koor) in de Academie.
Folkstudenten (‘Folkies’) vinden in de lessen Folkimpro hun gading: 1u Folkimprovisatie + 1u Instrument + 1u Groepsmusiceren Folk per week. Het grootse Folkbal van onze Academie vormt het jaarlijks hoogtepunt!
 
Specialisatie  
 
Krijg je maar niet genoeg van je heerlijke instrument? Geen nood, want je kan nog een aantal jaren specialiseren en verder genieten van al dat moois. 1u Instrument + 1u Groepsmusiceren per week zijn de ingrediënten van deze opleiding. Kies een instrument: piano, orgel, viool, cello, altviool, contrabas, gitaar, harp, klarinet, saxofoon, dwarsfluit, piccolo, trompet, bugel, hoorn, cornet, trombone, tuba, slagwerk, doedelzak, diatonische accordeon, hommel en draailier. Moeilijk om een keuze te maken? Kom alles ontdekken op onze opendeurdag tijdens de tweede zaterdag van september! Een instrument huren? Dat kan! €80 voor een volledig schooljaar.
 
Woord
 
Ben jij een babbelkous? Een podiumbeest? Of soms een beetje verlegen?
Kies voor Woord! We gaan op avontuur in de wereld van woorden en klanken. Spelenderwijs verbeteren we onze uitspraak, stem en houding. En je fantasie? Die zal je zeker kunnen gebruiken tijdens vertellen, improvisatietheater en toneel.
 
Specialisatie  
 
Zin in meer? Specialiseer je dan in Verteltheater, Speltheater OF Spreektheater (telkens 2u per week. Heb je ondertussen de schrijfkriebels helemaal te pakken? Schrijf je dan helemaal gek in de lessen Schrijven (2u per week).
 
Dans
Heeft de dansmicrobe jou beet, of schitter je graag op een podium? Kies voor Dans! Samen met jongens en meisjes van je klas gieten we je dansenergie in een mooie houding, een juiste techniek en toffe choreografieën. Dansplezier gegarandeerd!
 
Specialisatie  
 
Krijg je er niet genoeg van? Geniet dan gerust verder in de Specialisatierichtingen Klassieke- of Jazzdans (2u/week).
 
 
Meer informatie op: www.gooik.be/academie
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jul 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 apr 2024
| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024

archief