Restafvalzakken van 30L en 60L tijdelijk met enkelzijdige bedrukking

C21

Restafvalzakken van 30L en 60L tijdelijk met enkelzijdige bedrukking

Afvalzakken_doelgroepen_lr
 

Sinds maandag 27 februari zijn er restafvalzakken van 30L en 60L in omloop met enkelzijdige bedrukking. Door productieproblemen bij de leverancier van de zakken heeft Intradura namelijk beslist om dit eerdere productielot toch te verdelen in de winkelpunten als tijdelijke noodoplossing.
Halfbedrukte restafvalzakken in verkooppunten
Omwille van productieproblemen bij de leverancier zijn er begin februari te weinig restafvalzakken van 30L en 60L geleverd bij Intradura. Om een complete stockbreuk in de verkooppunten te voorkomen, is nu beslist om een vorig productielot met halfbedrukte zakken toch in omloop te brengen als voorlopige bufferstock.
Bedrukte zijde naar straatkant
De zakken zijn sinds maandag 27 februari te verkrijgen in de gekende winkelpunten. Concreet betekent dit dat de volgende 6 weken de restafvalzakken van 30L en 60L maar op één zijde bedrukt zijn. Dit zijn uiteraard officiële zakken die door de ophaalploegen van Intradura worden meegenomen. Tip: plaats de restafvalzak met de bedrukte zijde naar de straatkant, zo zien de afvalophalers hem beter staan!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 19 apr 2024
Marc Sluys | 19 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024

archief