REGIO - Verminder stress door de kracht van intelligente planten”

C21

REGIO - Verminder stress door de kracht van intelligente planten”

Scherm__afbeelding_2023-03-23_om_13
 

 Verminder stress door de kracht van intelligente planten”

Herboriste Kristina De Crem uit Pepingen licht tipje van de sluier op tijdens sprekersavond  “Planten geven ons zoveel”, zegt herboriste Kristina De Crem, die een voordracht geeft over adaptogene planten op dinsdag 28 maart om 19u30 in Dworp. “Die adaptogenen groeien in extreme omstandigheden en ontwikkelen een overlevingsdrang. Dankzij hun krachten kunnen we ons beter beschermen en bewapenen tegen emotionele, sociale en fysieke stress en arbeidsgerelateerde stress zoals burn-out en bore-out”, legt ze uit. De sprekersavond wordt georganiseerd door Camfida, en ondersteund door Benfida.

 

Kristina was reeds als kind gepassioneerd door wilde eetbare planten en de rijkdom van medicinale krachten, geuren en geuren in het plantenrijk. Het is haar missie om mensen weer in contact te brengen met hun oorsprong: de natuur. Zij ervaart de natuur als leer- en heelmeester. Als mensen planten beter leren kennen, gaan ze vanzelf planten ook meer waarderen, beschermen en leren ze respectvol omgaan met hun meerwaarde en waar ze ons kunnen in ondersteunen. 

 

Niet alleen planten en kruiden kunnen ons ondersteunen voor een vervuld gezond leven.  

Ook gezonde voeding aangevuld met voedingssupplementen, zuiver water, beweging, sociale interacties, bewuste ademhaling en denken zijn belangrijk. Kristina ziet de mens als een geheel (mind-body & soul) en Benfida, sponsor van deze avond, draagt deze waarden ook uit. 

 

Jezelf versterken 

Kristina zal specifiek ingaan op de inventiviteit van adaptogene planten. Waarom vormen die een belangrijke steun voor het herstel tijdens moeilijke situaties zoals echtscheidingen, collega’s die uitvallen op het werk, concentratieproblemen, brainfog, gebrek aan veerkracht,...? Door de bijzondere eigenschappen van de ingrediënten worden je mentale en lichamelijke prestaties ondersteund. Tijdens de lezing wordt er op een aantal adaptogene planten ingegaan en kan je ook vragen stellen.

 

Wie er baat bij heeft om te komen naar deze infoavond? 
Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp en die nog op zoek is naar aanvullende ondersteuning. Ook als je jouw stressniveau wil bijsturen en verlagen heb je baat bij de sprekersavond. Mensen die een kankerbehandeling ondergaan of ondergaan hebben (in onderleg met hun arts). 

 

Iedereen kan deze voordracht volgen, maar inschrijven is nodig.

 

Praktische info :

Spreker :  Kristina De Crem, Herborist & natuurcoach – Notarieel Jurist 

Dinsdag 28 maart om 19u30

Awake & Sesoon, Alsembergsesteenweg 540, 1653 Dworp

10 euro inkom

Reserveer je plaats via deze link

https://benfida.com/nl/events/event-20230328-kracht-adaptogene-planten/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024
Hugo Devillé | 31 mei 2024
Devogeleer Emile | 23 mei 2024

archief