Brothers Of Solidarity roept bedrijven op tot actie tijdens hun exclusieve netwerkevent

C21

Brothers Of Solidarity roept bedrijven op tot actie tijdens hun exclusieve netwerkevent

Scherm__afbeelding_2023-08-28_om_16
 

 Brothers Of Solidarity roept bedrijven op tot actie tijdens hun exclusieve netwerkevent

De bekende VZW, Brothers Of Solidarity (BOS), organiseert op 7 september 2023 hun exclusieve BOS Business Netwerkevent. In een tijd waarin steeds meer mensen hun hulp nodig hebben, roept BOS bedrijfsleiders en ondernemers op om deel te nemen aan dit unieke evenement.

Brothers Of Solidarity staat elke zondagochtend op de Brusselse straten, waar ze meer dan 110 warme, versbereide maaltijden uitdelen aan daklozen en minderbedeelden. Ze voorzien ook maandelijks ruim 50 voedselpakketten. Maar de vraag blijft groeien.

"De situatie is urgent", zegt David, woordvoerder van BOS. "Met de huidige middelen kunnen we de groeiende vraag niet bijhouden. We hopen dat bedrijfsleiders en ondernemers ons initiatief zullen steunen tijdens dit netwerkevent. Het is niet alleen een kans om te netwerken, maar ook om een concrete impact te maken in onze gemeenschap."

Het event biedt onder meer een akoestisch optreden van Mathias Vergels, de peter van BOS, een diner, en de kans om te leren over het belangrijke werk van BOS.

Bedrijven worden aangemoedigd om hun steentje bij te dragen door zich aan te melden voor het event en te overwegen om een Business BOS sponsor te worden.

 

Voor meer informatie over het evenement of om je aan te melden, bezoek: https://www.brothersofsolidarity.be/netwerkevent-7-9-23

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 21 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 18 sep 2023
Marc Colpaert | 09 sep 2023

archief