Klimaatsofa op 18 januari Kan je leven zonder eigen auto

C21

Klimaatsofa op 18 januari Kan je leven zonder eigen auto

Scherm__afbeelding_2024-01-04_om_17
 

Op donderdag 18 januari kan je in de raadzaal van het stadhuis in Halle terecht voor een lezing in het kader van Klimaatsofa: ‘Kan je leven zonder eigen auto?’.

 
Kan je ook zonder eigen wagen volwaardig deelnemen aan de samenleving? Luc Vanheerentals is overtuigd van wel. Hij schreef het inspirerende boek ’50 ways to leave your car’. Tijdens de Klimaatsofa biedt hij praktische tips aan iedereen die de auto wat vaker aan de kant wil laten staan. Tijdens de lezing ontdek je waarom duurzame verplaatsingen beter zijn voor de samenleving en voor je gezondheid, je sociale contacten en je portemonnee.
 
De Klimaatsofa is een samenwerking met Agentschap Natuur en Bos, Colibri Mobility, Dégage! vzw, Klimaatpunt Pajottenland & Zennevallei vzw, Nieuw Stadhuis Halle, Opgewekt Pajottenland, Provincie Vlaams-Brabant, Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, Strategisch Project Zennevallei.
 
Praktisch:
Wanneer: donderdag 18 januari van 20u tot 22u
Waar: Raadzaal stadhuis, Oudstrijdersplein 18, Halle
Ticket: 5 euro (sociale prijs: 1 euro)
Carpoolen naar de Klimaatsofa? Via www.groupcarpool.com kan je een lift zoeken of zitplaatsen in je wagen beschikbaar stellen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 30 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Marc Sluys | 19 apr 2024

archief