Een nieuw magazine voor jouw REGIO: PenZine

C21

Een nieuw magazine voor jouw REGIO: PenZine

Editiepajot_asse_regio_penzine_foto_ingezonden
(ingezonden foto)

Je hoort het goed PenZine is de naam van een spiksplinternieuw belevingsmagazine voor de streek. PenZine, omdat dit blad jouw volle tank is om de regio en haar vrijetijdsaanbod te ontdekken maar vooral PenZine van Pajottenland en Zennevallei Magazine.

Pajottenland en Zennevallei is één en al verscheidenheid: elke gemeente met een eigen verhaal en achtergrond, in een uitgestrekt gebied op een boogscheut van de Belgische en Europese hoofdstad, verstedelijkt en landelijk, flirtend met de taal- en provinciegrens en doorsneden door één van de drukste autosnelwegen maar ook door de meest rustige fiets- en wandelpaden. Dat is jouw regio, uniek en zo veel te beleven. PenZine, wil graag aan het stuur zitten om jou al het moois in de regio te laten ontdekken.
De streekidentiteit die ons verbindt, is de brandstof. Culturele centra hebben een boeiend vrijetijdsaanbod in de knalpot zitten. Achterop nemen erfgoed, cultuur en landschap plaats. Wat mag je verwachten? Artikels die boeien, streekgeheimen onthullen, nieuwe invalshoeken, authentieke streekbewoners en tips en tricks om het seizoen door te komen. Bovendien bevat elke PenZine een uitneembare activiteitenkalender met het meest interessante vrijetijdsaanbod in de regio.
PenZine zal drie keer per jaar in 30.000 exemplaren verschijnen. In 2013 mag je het tijdschrift verwachten op 1 april (?), 1 juli en 1 oktober. Het belevingsmagazine kan je gratis meenemen op 350 verdeelpunten in de regio: bibliotheken, gemeentehuizen, culturele centra, toerismekantoren en buurtwinkels. Je kan het magazine ook gratis bestellen via info@penzine.be .
De sleutel in het contact en plankgas. Met het eerste PenZine heeft u een volle tank in de hand om een boeiende lente in het Pajottenland en de Zennevallei door te brengen.
PenZine, Pajottenland en Zennevallei magazine is een initiatief van Pajottenland Plus en de Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei, Toerisme Pajottenland & Zennevallei en Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei in samenwerking met de 17 gemeenten van de regio.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 28 okt 2022

archief