Tornooi BEERSEL DROGENBOS weer een topper

C21

Tornooi BEERSEL DROGENBOS weer een topper

Editiepajot-ingezonden-tornooi-beersel-drogenbos2-05052014
ingezonden foto: de U-10 van Beersel – Drogenbos wonnen niet enkel op het tornooi van Beersel twee trofeeën maar ook de dag daarvoor (zaterdag 03/05 ) in Diest de cecemel cup ( het nieuwsblad ) en ze spelen op zondag 11 mei ook nog de finale in Sint-Niklaas
 
Editiepajot-ingezonden-tornooi-beersel-drogenbos1-05052014
ingezonden foto
Editiepajot-ingezonden-tornooi-beersel-drogenbos-05052014
ingezonden foto
 

Afgelopen weekend bevestigde Verbroedering Beersel Drogenbos zijn sterke tornooireputatie met het jaarlijkse tornooi voor de jongste voetballertjes. 50 teams streden in zes leeftijdscategorieën voor de bekers. De organiserende club won drie van de zes trofeeën. Bij de U8 stonden twee thuisteams in de finale en de beide wisselbekers Jean Debrael blijven een jaar bij de organiserende club staan, na winst in zowel U10 als in U11. De overige bekers gingen naar Eendracht Hekelgem (U6), RSC Anderlecht (U7) en SK Londerzeel (U9). Er viel niet alleen op het veld plezier te beleven, ook naast het veld was de sfeer plezant. Zo konden de vele toeschouwers genieten van een zonnig voetbalweekend.

De jeugdwerking van Verbroedering Beersel Drogenbos maakt zich nu op voor zijn sluitstuk, het internationaal tornooi Memorial Burgemeester Jean Calmeyn te Drogenbos, waarin op 17 en 18 mei mooie namen als KV Mechelen, Sporting Lokeren, Sporting Charleroi, NAC Breda, Roda JC en Alemannia Aachen aantreden. Een aanrader voor elke voetballiefhebber.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2022

archief