BEERSEL / SINT-GENESIUS-RODE / LINKEBEEK / DROGENBOS - Cultureel Centrum en Gemeenschapscentra uit de regio slaan handen in elkaar

C21 Css

BEERSEL / SINT-GENESIUS-RODE / LINKEBEEK / DROGENBOS - Cultureel Centrum en Gemeenschapscentra uit de regio slaan handen in elkaar

Rino__cc_en_gcc_buurtabonnement
foto Bart Devillé
 

Ook dit jaar slaan CC de Meent (Beersel), GC de Boesdaalhoeve (Sint-Genesius-Rode), GC de Moelie/Muse (Linkebeek/Drogenbos) de handen in elkaar en bieden niet minder dan 76 voorstellingen aan. Humor, theater, dans, cabaret, jazz, opera, ballet en familievoorstellingen komen aan bod in één van de centra in de buurt.

Een succesformule blijkt het BUURTabonnement.Afgelopen seizoen telde de buurt meer dan 1.000 BUURTabonnees die kwamen genieten van de voorstellingen in de vier centra. Meer dan voldoende reden om ook in het nieuwe cultuurseizoen uit te pakken met het BUURTabonnement. Streefdoel is dan ook ‘Iedereen BUURTabonnee’.
 
De verkoop van de abonnementen voor seizoen 2014-2015 start op zaterdag 14 juni, vanaf 9u stipt. Losse tickets koop je vanaf maandag 16 juni om 8u30 via de websites of in de drie centra. Het BUURTabonnement kan men online kopen via www.demeent.be, www.deboesdaalhoeve.be , www.demuse.be of www.demoelie.be . Met enkele muisklikken koop je een abonnement of losse tickets voor al je voorstellingen.
 
Ook aan de balie of per telefoon kan men nog een abonnement of tickets kopen op 14 juni. Men staat dan voor je klaar in CC de Meent, GC De Boesdaalhoeve en GC de Moelie. In de drie centra ontvangt men je graag van 9 tot 14u. Men maakt je wegwijs doorheen het nieuwe seizoen en stellen met jou je BUURTabonnement samen. Telefonisch kan je die dag ook tussen 9 en 14u in de drie BUURTcentra terecht.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2022

archief