U-10 A van Verbroedering Beersel-Drogenbos bekert verder in de jeugdcup.

U-10_a_van_verbroedering_beersel-drogenbos_
U-10 A van Verbroedering Beersel-Drogenbos bekert verder. Foto Emile Devogeleer

Aan het sportcomplex in Lot voetbalden de jongens jonger dan tien jaar ( U-10 A ) van Verbroedering Beersel Drogenbos tegen SK.Halle. Het werd een bekerwedstrijd veel spannende momenten en kansen langs de beide zijden.

Bezoeker SK Halle opende de score maar de knapen van Verbroedering vochten dapper terug en brachten de stand halfweg op 2-1. Tien minuten later kwam SK Halle langszij. In de laatste tien minuten scoorden beide ploegen zodat de wedstrijd eindigde op 3 – 3.

Door de overwinning van Verbroedering Beersel-Drogenbos in Halle met 1-4, gaat Beersel-Drogebos verder.  SK Halle speelde met Mathias, Aluin, Eytan, Lenn, Aaron, Neill, Trestijn, Jerko, Yadi, Jeremy, Melvin, Nathan, Olivier onder trainer Brando Braes.

Bij Verbroedering Beersel-Drogenbos stonden Vince, Yaro, Gilles, Allesio, Benito, Diogo, Ethan, Lorenzo, Rayan, Carfantan en Kuate op het veld met trainer Didier. De scheidsrechter van dienst was Frank Vanbeginne.