Wandelvoetbal Verbr. BEERSEL-DROGENBOS maakt zich op voor 6de reeks

C21

Wandelvoetbal Verbr. BEERSEL-DROGENBOS maakt zich op voor 6de reeks

Aaaawandelvoetbalbeersel2
Foto Bart Devillé
 

 Het is intussen al meer dan twee maanden geleden dat de vijfde reeks wandelvoetbal in Beersel werd afgesloten. Binnen anderhalve maand wordt een aanvang genomen van de zesde reeks. Het was binnen het bestuur van de seniorenraad van Beersel dat de idee groeide om in de gemeente ook aan wandelvoetbal te doen.

De Dienst Welzijn en de Sportdienst vonden elkaar en de opstart van “wandelvoetbal” was dan ook een feit. Sindsdien liep er niet alleen veel water naar de zee, het initiatief deinde uit en geraakte ook meer en meer bekend.

Verantwoordelijke Johan Rosiers: “Als pioniers en vaandeldragers van wandelvoetbal in Vlaanderen staan we meer dan ooit in 'the picture'. Getuige de voorstelling die ik binnenkort van ons mooie project mag geven op infosessies bij OH Leuven en KV Kortrijk, de wandelvoetbalactiviteit die wij samen met Voetbal Vlaanderen op het Gordelfestival mogen opzetten en de spotlights die Voetbal Vlaanderen op onze wandelvoetballers richt (zie o.a. de fotootjes en het filmpje op www.voetbalvlaanderen.be/nl/oldstars).

” De eerste sessie van de 6de reeks van Wandelvoetbal Verbroedering Beersel Drogenbos is voorzien voor maandag 18 september(14u30)in sportcomplex Vogelenzang Lot. Voordien baat de club op 3 september in het provinciedomein Huizingen(Gordelfestival) een stand van Voetbal Vlaanderen uit. Voor meer info: johan.rosiers@telenet.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2017
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief