Wegen Verbroedering Beersel-Drogenbos en trainer gaan uit elkaar

Wegen Verbroedering Beersel-Drogenbos en trainer gaan uit elkaar

Beersel_drogenbos
EP

 Verbroedering Beersel-Drogenbos meldt het volgende: “Deze week hebben het bestuur van Verbroedering Beersel-Drogenbos en trainer Fred Denayer - in onderling overleg – beslist aan het einde van het seizoen de samenwerking te stoppen.

Voor alle duidelijkheid blijft trainer Fred Denayer tot het einde van het seizoen T1 van de senioren in tweede provinciale.

We benadrukken trouwens ook dat we tevreden zijn over het werk dat trainer Fred Denayer bij Verbroedering Beersel-Drogenbos gerealiseerd heeft en dat onze huidige klassering, het al dan niet in tweede provinciale blijven geen enkel effect heeft op de het beëindigen van de samenwerking.  Trainer Fred Denayer is immers een zeer gedreven coach met heel wat vakmanschap en engagement en omwille van het groot wederzijds respect blijft de deur tussen Verbroedering Beersel-Drogenbos en trainer Fred Denayer geopend. 

Het bestuur zal zich in de komende periode dan ook richten op het vinden van een opvolger die naast de juiste kwalificaties het vermogen heeft om op basis van het beleidsplan en de club doelstellingen de ingeslagen weg te vervolgen.

We zijn eveneens opzoek naar een nieuwe trainer voor de begeleiding van onze senioren doelmannen. Ook hier zoeken we een opvolger die naast de juiste kwalificaties het vermogen heeft om op basis van het beleidsplan en de club doelstellingen de ingeslagen weg te vervolgen.

Geïnteresseerde trainers voor onze seniorenploeg en onze senioren doelmannen kunnen hun sportief CV toesturen op het algemene club emailadres secretariaatvbd@telenet.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2018
Hugo Devillé
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief