Beersel-Drogenbos viert behalen titel thuis

C21 Css

Beersel-Drogenbos viert behalen titel thuis

Editiepajot_bart_devill___beersel_drogenbos
ingezonden foto
 

 

Het doek in de competitie van de derde reeks van het Provinciaal voetbal in Brabant viel afgelopen weekend. Verbroedering Beersel-Drogenbos startte als afgetekend leider de 26 speeldag met een voorsprong van elf punten op eerste achtervolger Oetingen. De leider won zaterdagavond moeiteloos haar wedstrijd op Kobbegem met 1-5.

De eerste goal van Beersel-Drogenbos, was meteen ook haar honderdste in deze competitie.

Kort na het wedstrijdbegin ging de bal al op de stip. Beersel-Drogenbos aanvoerder en top-doelman Cédric Peeters zette de strafschop om. 0-1 en de honderdste goal hing in de netten: een fantastisch moment voor de ambitieuze mannen van Beersel-Drogenbos en natuurlijk ook voor hun kapitein.

 

Diezelfde avond liet tweede achtervolger Borchtlombeek punten liggen op het veld van Hekelgem.

Borchtlombeek geraakte niet verder dan een 1-1 gelijkspel liet Beersel-Drogenbos alvast twee extra punten uitlopen in het klassement. De achterstand bedraagt nu 13 punten. Zondag moest eerste achtervolger Oetingen aan de bak op het veld van Lembeek. Oetingen verloor met 2-1 en zag de achterstand op Beersel-Drogenbos oplopen tot 14 punten. Met nog vier wedstrijden te spelen speelt Beersel-Drogenbos volgende zondag, thuis, tegen Lembeek dus haar titelmatch.

De fusieploeg belooft er -geheel in haar traditie- een spectaculair feest van te maken! Afspraak in Drogenbos om 15u. Voor wie van cijfers en getallen houdt…… Honderdste goal werd gescoord , op penalty. De ploeg schonk deze kans aan haar aanvoerder. Cédric Peeters miste deze unieke kans niet! Huidig doelpuntensaldo bedraagt 104/19. Borchtlombeek geraakt al niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Hekelgem.

Oetingen verloor op het veld van Lembeek(tegenstander van nu zondag) met 2-1. Na dit weekend zijn er nog vier wedstrijden te spelen en dus 12 punten te winnen. Borchtlombeek heeft nu dertien punten achterstand en is mathematisch uitgeschakeld. Oetingen heeft nu veertien punten achterstand en is eveneens mathematisch uitgeschakeld. Verbroedering Beersel-Drogenbos is kampioen in de Derde Provinciale D – Brabant en promoveert naar P2.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 30 mei 2022

archief