PZ ZENNEVALLEI Verdachte van autodiefstal heeft verrassing op zak

C21

PZ ZENNEVALLEI Verdachte van autodiefstal heeft verrassing op zak

Politiewagens__witseboom_
 
Inspecteurs van de politiezone Zennevallei (Beersel/Halle/Sint-Pieters-Leeuw) troffen afgelopen weekend aan Dorent in Drogenbos een gestolen voertuig aan. Een 18-jarige die zich op dat moment in de wagen bevond, is opgepakt.
Het was een Toyota RAV4 met Franse nummerplaten die zondagochtend rond 3.30 uur de aandacht trok van een patrouille van de politiezone Zennevallei. De wagen, die geparkeerd stond achter een vrachtwagen, zag er om meerdere redenen verdacht uit. Zo was onder meer de achterruit stuk, en lag een zijruit volledig intact op de achterbank van het voertuig.
Nerveus
Bij het benaderen van de wagen stelden de inspecteurs vast dat op de bestuurszetel een man lag die meteen nerveus reageerde. Op de vragen om zichzelf te identificeren en wie de eigenaar van het voertuig was, gaf hij op korte tijd uiteenlopende antwoorden.
Onderbroek
Verder onderzoek bracht aan het licht dat het voertuig eerder die nacht gestolen werd in Frankrijk. De verdachte, een 18 jarige man van Franse nationaliteit, werd van zijn vrijheid beroofd. Tijdens de het doorzoeken van zijn kleding, voor opsluiting in de cel, werd in de onderbroek van de verdachte 173 gram hasj aangetroffen. De drugs werden in beslag genomen. De verdachte is onder arrestatiebevel geplaatst.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief