Dansgroep Okra van LENNIK – Eizeringen danst voor de bewoners in het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

Dansgroep Okra van LENNIK – Eizeringen danst voor de bewoners in het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

Okra_i_vanderstokken
Ingezonden foto
 

OKRA, de Open Kristelijke, Respectvolle en Actieve beweging van Lennik en Eizeringen bracht een bezoek aan de bewoners van het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken te Pepingen. Eén van de bewoners, Catherine Coppens, was oprichtster van de dansgroep van Okra in 1994. Zij was ook voorzitster van de KBG, de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden in 1988.

Catherine was dan ook enorm vereerd deze mensen van de dansgroep te mogen ontvangen en begroeten. Voor sommigen werd het een blij weerzien.
De leden van de dansgroep hadden zeker en vast heel hard geoefend om de zo vele dansjes, die zij brachten, perfect uit te voeren. De bewoners genoten van een aantal ‘line dances’, Walsen, klassiekere dansen en wat modernere dansen. De sfeer zat er onmiddellijk in en het werd een fijne namiddag vol ambiance en lachende gezichten! Na het optreden was er nog tijd om even bij te babbelen en leuke herinneringen op te halen. Eén ding was duidelijk; wat de bewoners van het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken betreft was dit de 1e maar zeker niet de laatste keer.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief