REGIO - Straks 3.000 leden voor Natuurpunt in het Pajottenland en de Zennevallei

C21

REGIO - Straks 3.000 leden voor Natuurpunt in het Pajottenland en de Zennevallei

Bos__kopie_
Meer bos en groen in het Pajottenland. - Foto Marc Colpaert
 
Vorig jaar maakten veel mensen zich lid van Natuurpunt Pajottenland & Zennevallei, het liep zo goed dat ze bij Natuurpunt langzaam beginnen te dromen van de kaap van 3.000 leden dit jaar.
 
Op weg naar het 3.000 ste lid in 2021?
 
Natuurpunt heeft nog nooit zoveel nieuwe leden geteld als in 2020. In de regio Pajottenland en Zennevallei zijn nu 2.738 gezinnen lid. Een mooie stijging met 4,2% en er komen steeds nieuwe leden bij. Dit in de regio Pajottenland en de Zennevallei. Natuurpunt Pajottenland & Zennevallei is een regionale samenwerking. Meer en betere natuur voor iedereen. Daar werken we samen aan in Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Gooik, Halle, Lennik, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode, Linkebeek en Ternat. In de gemeenten Galmaarden, Bever en Herne is er een samenwerking tussen Natuurpunt en de natuurvereniging vzw De Mark.
 
We dromen er al van om ons 3.000 ste lid te verwelkomen, hopelijk lukt dat nog dit jaar. In totaal hopen we dit jaar 125.000 leden te bereiken in heel Vlaanderen. Meer leden levert meer middelen op voor de natuur. Door lid te worden van Natuurpunt steun je ook alle lokale afdelingen, want die krijgen een deel van het lidgeld doorgestort. Het succes van Natuurpunt heeft zeker ook te maken met de coronapandemie. Mensen hebben opnieuw de natuur in eigen buurt en streek ontdekt. Iedereen is massaal beginnen wandelen en heeft gezien dat Natuurpunt op veel plekken aanwezig is. Natuurpunt beheert ongeveer 20 natuurgebieden in het Pajottenland en de Zennevallei en stelt deze steeds graag open. Op de website www.natuurpunt.be/pajotzenne kan iedereen de wandelkaartjes downloaden. We zijn uiteraard heel blij met de steun van onze leden en hopen samen snel opnieuw wandelingen, cursussen en andere activiteiten te kunnen organiseren. Al onze afdelingen zijn ook steeds op zoek naar extra vrijwilligers die een handje willen helpen bij het beheer van onze gebieden. Meer informatie via de website: www.natuurpunt.be/pajotzenne
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 20 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief