HALLE / EDINGEN – De toekomst van België

C21

HALLE / EDINGEN – De toekomst van België

Logo_orde_van_den_prince
OVDP - De toekomst van België - © Deschuyffeleer
 

Op donderdag 28 februari om 19u nodigt de afdeling Land van Edingen van de Orde van den Prince zowel haar leden als andere belangstellenden uit op een interessante bijeenkomst in het restaurant In de Molen langsheen de Edingsesteenweg in het Hals/Lembeeks gehucht Hondzocht. De organisatie loopt in samenwerking met de Prince-vrienden van Waals-Brabant.

Na eerder reeds kennis gemaakt te hebben met journalist en publicist Guido Fonteyn, doet de afdeling nu een beroep op de befaamde journalist van La Libre Belgique Christian Laporte om zijn visie duidelijk te maken over de toekomst van België, het Koningshuis en de perceptie van Vlaanderen in de Franstalige pers.
 
Dat het een bijzondere boeiende en leerrijke avond wordt, staat nu al buiten kijf. Aan de keuze van de locatie, het restaurant In de Molen, kleeft overigens ook een symbolische waarde. Het restaurant bevindt zich pal langsheen de taalgrens waar het Nederlandstalig gehucht Hondzocht en het Franstalig gehucht St-Renelde van Tubize/Saintes elkaar al jaren lang in de beste verhouding omarmen.
 
Niet alleen de spreker heeft een grand cru-gehalte, ook het driegangenmenu op basis van een paddenstoelendiner en de bijhorende dranken valt zeker niet te versmaden. Deelnemen kost 35 euro. Vooraf inschrijven, liefst voor 24 februari, via de voorzitter per leo.camerlynck@skynet.be of 0485/63.02.07 is wel een must.
 
De afdeling Edingen van de Orde van den Prince heeft als slagzin ‘Bruggen Bouwen’ en gaat er bijzonder graag prat op te behoren tot de lands- en gewestgrensoverschrijdende Europool Rijsel-Doornik-Kortrijk.
 
Meer info op www.princedingen.eu
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief