EDINGEN – Al voor de vijfde keer ’25 uur Indoorcycling’ voor Télévie

C21

EDINGEN – Al voor de vijfde keer ’25 uur Indoorcycling’ voor Télévie

Cycling_t__l__vie_2014
EDINGEN – Al voor de vijfde keer ’25 uur Indoorcycling’ voor Télévie - © Deschuyffeleer
 

Volgend weekend is het sportcomplex Nautisport terug en overigens al voor de vijfde keer de draaischijf voor een nieuwe editie van de ‘25 uur Indoorcycling - Ik steun onderzoek’. Deze organisatie ten bate van Télévie, de Franstalige tegenhanger van Kom op tegen Kanker, wordt beslist terug een schot in de roos.

Nautisport-directeur Vincent Piette en schepen van Sport Philippe Streydio zijn nu al bijzonder fier te mogen aankondigen dat de kaap van de 200 inschrijvingen reeds geruime tijd werd overschreden en dat hiermee alle verwachtingen dan ook in een bijzonder snel tempo werden ingelost. Vorig jaar klokte de organisatie af met een opbrengst van nagenoeg 32.000 euro. Zal deze lustrumeditie terug dit fenomenaal bedrag kunnen vergaren ? Zowel schepen Philippe  Streydio als co-directeur Dany Dehandschutter en Laurence Ladrière van Nautisport, samen met hun team van instructeurs van de spinningclub, hebben er alleszins al een goed oog in.
Vrijdagavond 28 maart om stipt 20u wordt het startschot gegeven. Zoals de vorige “25 uur indoorcycling” wordt ook deze editie een manifestatie die beslist gans Edingen en zijn ruime omgeving letterlijk en figuurlijk op de been brengt. Tijdens de ganse duur van het evenement valt er trouwens ook in en rond Nautisport flink wat animatie te beleven.
Meer info via www.nautisport.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief