EDINGEN – Matchen Rode Duivels ook op reuzenscherm in Nautisport

C21

EDINGEN – Matchen Rode Duivels ook op reuzenscherm in Nautisport

Wk_op_groot_scherm_nautisport_1_jpg
EDINGEN – Matchen Rode Duivels ook op reuzenscherm in Nautisport - © Deschuyffeleer
 

Ook het sportcomplex Nautisport onder de leiding van waarnemend directeur Vincent Piette levert een bijzondere inspanning om de plaatselijke supporters van de Belgische voetbalploeg in de beste omstandigheden de wedstrijden van hun Rode Duivels op het wereldkampioenschap in Brazilië te kunnen laten volgen. Voor de gelegenheid tovert de directie dan telkenmale de grote zaal omnisporten om in een sfeervol semi-voetbalstadion  waar de supporters op een reuzenscherm de wedstrijden van hun favoriete ploeg kunnen volgen.

De eerste wedstrijd van de Rode Duivels gaat door op dinsdag 17 juni om 18u. De tegenstrever is dan Algerije. Daarna komen ook de wedstrijden tegen Rusland op zondag 22 juni om 18u en tegen Zuid-Korea op donderdag 26 juni om 22u op het scherm. En indien de Belgen, zoals algemeen verwacht, doorstoten naar de volgende rondes kunnen ook al die wedstrijden er op het reuzenscherm gevolgd worden.
 
Het volgen van de matchen van de Belgische ploeg in Nautisport op het reuzescherm in de grote zaal met een oppervlakte van 2.000 m² biedt alleszins tal van voordelen. Naast ruime parkeergelegenheid kunnen de matchen ook bij slechte weersomstandigheden voluit gevolgd worden. Ter plaatse zijn er ook dranken en kleine restauratie beschikbaar. En vooral ook niet te vergeten is de mogelijkheid telkens het gebeuren met vrienden en andere supporters in groep te kunnen beleven.
 
Meer info via 02/397.01.81 of www.nautisport.be
  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief