BEVER / HERNE / EDINGEN – Een gezond, voorspoedig en vredevol Nieuw Jaar voor iedereen!

C21

BEVER / HERNE / EDINGEN – Een gezond, voorspoedig en vredevol Nieuw Jaar voor iedereen!

Ik_nieuwjaar_2016_2
Gelukkig 2016 © Deschuyffeleer

Een voorspoedig, gezond en vredevol Nieuwjaar voor iedereen! Dat zijn de welgemeende wensen van deze kernredactrice voor alle lezers en informanten die groot en klein nieuws rond Bever, Herne en Edingen op deze regionale internetkrant mogelijk maken.

Ook dit jaar zetten wij ons vanaf de eerste dag van het jaar meteen bijzonder schrap om ten gepasten tijde het reilen en zeilen in de drie gemeenten en rond bepaalde streekitems in het Pajottenland naar beste vermogen aan te bieden. Weet dat dit gebeurt op vrijwillige basis en totaal onbezoldigd!

Dat de beste wensen voor een goede persoonlijke gezondheid bij dit alles primeert staat buiten kijf. Maar ook voorspoed en vree blijven uiteraard in deze toch wel duistere en onzekere periode bijzonder op het voorplan staan. Laat ons dan ook met zijn allen duimen voor een beter en zeker ook  veiliger jaar dan dat dit het afgelopen jaar het geval was!
Als kernredactrice voor de drie gemeenten en rond bepaalde streekitems uit het Pajottenland wordt er naar gestreefd om ‘ons nieuws uit onze streek’ niet alleen in alle objectiviteit maar ook steeds in positieve zin en zonder enige zucht voor sensatie aan te brengen. En dit ter promotie van onze toch wel fraaie, landelijke en groene kleinoden die vele bezoekers zó ontdekken.
Weet dat het jaar 2016 maar éénmaal voorbijkomt, laat er ons dan ook samen een mooi jaar van maken! 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jan 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 03 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief