EDINGEN/BEVER/HERNE/LENNIK – De zesde staatshervorming, en wat daarna?

C21

EDINGEN/BEVER/HERNE/LENNIK – De zesde staatshervorming, en wat daarna?

Ovdp_willy_de_waele
EDINGEN/BEVER/HERNE/LENNIK – De zesde staatshervorming, en wat daarna?
 

Voor haar maandelijkse vergadering op dinsdag 23 februari nodigde de afdeling Land van Edingen van de Orde van den Prince voormalig Lenniks burgemeester Willy De Waele uit als gastspreker. Bevlogen en rechtaan rechtdoor zal hij het dan hebben over ‘De zesde staatshervorming, en wat daarna?’. De bijeenkomst staat zoals steeds ook open voor sympathisanten en alle andere belangstellenden.

Open Vld-er Willy De Waele staat bekend voor zijn heldere en scherpe ideeën rond de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde en de staatshervormingen. Dit werd hem niet altijd in dank afgenomen, ook niet in zijn eigen partij.
De vergadering gaat door in het afdelingslokaal restaurant-feestzalen De Cardinael in het centrum van de Edingse deelgemeente Mark en vangt aan om 19u. Deelnemen kost 45€ met inbegrip van het avondmaal, de steun aan de neerlandistiek en de werkingskosten. De deelnemers dienen zich wel vooraf aan te melden en hun financiële bijdrage te storten bij de afdelingssecretaris via leo.camerlynck@skynet.be of 0485/63.02.27.
Tijdens de volgende maandvergadering op woensdag 23 maart snijdt Prince-lid Hilde Mattelaer dan weer het thema ‘Mamas for Africa’ aan.        
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 feb 2016
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 03 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief