Edingen / Bever / Herne – Drukke meimaand voor de Orde van den Prince

C21

Edingen / Bever / Herne – Drukke meimaand voor de Orde van den Prince

Ovdp_drukke_meimaand
Edingen / Bever / Herne – Drukke meimaand voor de Orde van den Prince - © Deschuyffeleer
 

De afdeling Land van Edingen van de Orde van den Prince vergast haar leden en sympathisanten de komende dagen met een natuurwandeling en een bijeenkomst met de Prince-vrienden van Waals-Brabant op twee bijzondere activiteiten. Beide staan overigens ook open voor niet-leden.

Zo is er op dinsdag 17 mei alvast de natuurwandeling in het beschermd natuurgebied ‘De Rietbeemden – Les Prés Rosières’ op de grens van Geraardsbergen met Henegouwen. Er wordt samengekomen om 18u30 in de St-Antoniushoeve aan Boureng 57 in 7864 Twee-Akren. Prince-vriend Godfried Merlevede, de conservator, leidt er dan met genoegen het gezelschap rond in zijn ‘Tuin van Eden’ die nu trouwens op zijn prachtigst is. Nadien worden de voetjes onder tafel geschoven voor een lekker avondmaal in het Oudenberghof, Edingsesteenweg 13 in 9500 Geraardsbergen. Deelnemen kost 40€.   
Op donderdag 26 mei om 19u30 dan weer spreekt Jean-Pierre RONDAS voor de Prince-afdeling Waals Brabant in restaurant ‘La Flamme Blanche’, 54 chaussée de Louvain in 1320 Hamme-Mille over ‘Vlaamse cultuurdragers en hun re-belgiserende pedagogie’. Deelnemen kost hier 40€ met inbegrip van het diner met dranken.   
Jean-Pierre Rondas, geboren in Gent maar thans woonachtig in Antwerpen, is een bekend publicist en voormalig radiomaker bij radio Klara, waar hij een eigen interviewrubriek had waarbij hij tal van interessante gesprekspartners kritisch begeleidde. Hij is ook lid van de Gravensteengroep en medeauteur van de manifesten daarvan.
Voor beide bijeenkomsten is zich vooraf en liefst een week op voorhand aanmelden de boodschap. Dat kan via leo.camerlynck@skynet.be (0485/63.02.27), bij wie ook alle verdere nuttige informatie kan ingewonnen worden.
SUID-AFRIKA !!
22 Prince-leden hebben zich inmiddels reeds aangemeld voor de fantastische reis naar Zuid-Afrika. Wie deze unieke kans wil grijpen kan zich nog inschrijven tot 17 mei.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 03 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief