EDINGEN – De 25 uren Indoor Cycling stevent andermaal op een maxi succes af

EDINGEN – De 25 uren Indoor Cycling stevent andermaal op een maxi succes af

Televie_2017
EDINGEN – De 25 uren Indoor Cycling stevent andermaal op een maxi succes af - © Deschuyffeleer
 

De 8ste editie van de 25 uren Indoor Cycling in het sportcomplex Nautisport vindt ook toekomend jaar zoals gebruikelijk plaats tijdens het laatste weekend van maart. De organisatoren hopen alweer een maximum aantal van 250 deelnemende ploegen te mogen verwelkomen. Zoals bij de vorige edities zijn de opbrengsten ook nu weer bestemd voor Télévie.

“Ook dit jaar hopen wij met onze solidariteitsactie het maximum aantal van 250 deelnemende ploegen te bereiken”, zegt Nautisport-directeur Vincent Piette. “Iedere ploeg bestaat uit een minimum van 4 en een maximum van 25 leden, die elkaar dan in de loop van de 25 uren kunnen aflossen volgens het ritme van de thema’s dat door de monitoren wordt aangegeven.
Naast de deelnemers zijn uiteraard ook de supporters en sympathisanten bijzonder welkom. Om het gemakkelijk en gezellig te maken zijn ter plaatse alleszins een bar, kleine restauratie, rustzalen, douches en water beschikbaar. In en rond het complex is er ook ruime parkeergelegenheid voorzien.
“Met onze vorige 7 edities konden wij in het totaal al 206.609€ bij elkaar sprokkelen ten bate van het wetenschappelijk onderzoek. Wij willen met onze volgende uitgave dit bedrag alleszins ferm aandikken”, klinkt het ook deze keer vastberaden bij de directeur. 
Deelnemen kost 200€ met inbegrip van de huur van de fiets voor de volle 25 uren. De inschrijvingen zijn al een tijdje lopende. Er zijn overigens nog slechts een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Op het podium zijn er ook 10 fietsen beschikbaar die per uur kunnen gehuurd worden aan 10€ per uur. Die fietsen kunnen evenwel pas vanaf 2 januari voorbehouden worden.            
De 25 uren Indoor Cycling vangt aan op vrijdag 24 maart om 20u en eindigt op zaterdag 25 maart om 21u. De ganse tijd door is ambiance verzekerd.
Meer info en inschrijven kan via www.nautisport.be en 02/397.01.80.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 dec 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief