Voortaan alle zondagen kennismakingsochtend bij Golf Club EDINGEN

Voortaan alle zondagen kennismakingsochtend bij Golf Club EDINGEN

Golf0001
Voortaan alle zondagen kennismakingsochtend bij Golf Club EDINGEN - Foto ingezonden
 

Wie graag in de beste omstandigheden in een enig mooi en vanuit Brussel en het Pajottenland vlot bereikbaar kader golf wil ontdekken en leren spelen kan de komende periode daartoe alleszins terecht bij Golf Club Edingen. Die club pakt nu immers de komende zondagen aan bijzonder aantrekkelijke voorwaarden uit met kennismakingsochtenden die speciaal gericht zijn op nieuwkomers in de golfwereld. Zowel nederlandstalige als franstalige kandidaten en liefhebbers zijn welkom.

Kennismakingsochtenden
Die kennismakingsochtenden gaan van start om 10u30 met het onthaal. Tussen 10u45 en 12u30 krijgen de deelnemers dan een golf initiatie en demonstratie aangeboden. Daarna staat er nog een drink op het programma met de mogelijkheid meer informatie te bekomen hoe met golf te beginnen. Deelnemen kost 5€.
Start to Golf en Learn to Golf
“Wie vervolgens verder de wereld van golf wil verkennen kan dan kiezen uit een stage ‘Start to Golf’ of een stage ‘Learn to Golf’. In beide formules zijn inbegrepen: privé-lessen volgens de planning van de deelnemer, toegang tot de trainingsfaciliteiten en de 9 holes baan, de beschikking over golfmateriaal tijdens de lessen, een tijdelijk lidmaatschap en als bijzonder cadeau zijn of haar eerste golfclub”, licht club manager Christophe Truyen de bijzonder interessante mogelijkheden toe.
De stage ‘Start to Golf’ behelst 4 x ½ uur les binnen een periode van 4 weken en kost 130€. De stage ‘Learn to Golf’ voorziet binnen een periode van 3 maanden 10 x ½ uur les, de examens voor het brevet (supplement), de federale kaart ‘stagiaire’, de verzekering en handicap administratie (supplement). Bovendien genieten personen vanaf de leeftijd van 21 jaar 100€ korting op het lidmaatschap als zij nadien toetreden tot de club. Beide stages zijn ook beschikbaar als kadobon.
Golf is voor alle leeftijden
“Golf is voor alle leeftijden”, voegt de club manager er nog graag aan toe. “Belangstellenden aarzelen dan ook best niet al te lang om op Golf Club Edingen een sport te ontdekken die hun leven in een verrassend positieve zin zal veranderen”.
Belangstellenden voor deelname aan de kennismakingsochtenden en de stages wordt voor de goede gang van zaken wel aanbevolen zich vooraf aan te melden en in te schrijven. 
Golf Club Edingen is toegankelijk via Parc Château 4 (voorheen chaussée Brunehault) in de onmiddellijke nabijheid van het op- en uitrittencomplex van Petit-Enghien langsheen de A8/E429 autosnelweg Halle-Edingen-Doornik.
Meer info via www.golfclubenghien.com of 02/397.03.10.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2017
Godelieve Deschuyffeleer
Foto ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief