HERNE – Pleiade Vlaamse vedetten op feestavond voor 40 jaar jaarmarkt

HERNE – Pleiade Vlaamse vedetten op feestavond voor 40 jaar jaarmarkt

Img_4385
HERNE – Pleiade Vlaamse vedetten op feestavond voor 40 jaar jaarmarkt - Affiche
 
40_jaar_jaarmarkt
HERNE – 40 jaar jaarmarkt - © Deschuyffeleer
 

In de aanloop naar de 40ste editie van de jaarmarkt op pinkstermaandag 5 juni pakt het jaarmarktcomité alvast al de vrijdagavond voordien, op 2 juni, uit met een groots feestgebeuren met optredens van welbekende Vlaamse artiesten en dit vanaf 21u. Met die flinke portie Vlambiance in de jaarmarkttent langsheen de Ninoofsesteenweg moet die avond dan ook de geschiedenis ingaan als de onvergetelijke eigenlijke viering van het 40-jarig bestaan van het jaarmarktcomité en de jaarmarkt.

Als product van Entertaining Agency staat Vlambiance voor Vlaamse Ambiance en biedt het in overleg met de plaatselijke organisatoren een spetterend avondvullend programma aan met uiteraard Vlaamse artiesten. Zo maken nu op de feestavond van het jaarmarktcomité in Herne Laura Lynn, Belle Perez, de Romeo’s en Yves Seghers het mooie weer uit. Na de optredens zorgt dj James Brown dan verder voor het feestplezier en dit tot in de late uurtjes. Tickets in voorverkoop kosten 15€, aan de kassa 25€. Wie er in komt na 00u30 betaalt nog slechts 5€.
“Voor onze trouwe adverteerders, standhouders en sympathisanten hebben we uit erkentelijkheid speciaal ook een VIP-Arrangement voorzien”, legt voorzitter Jean-Pol Demel uit. “De kostprijs van het arrangement bedraagt 60 Euro voor 2 personen en als dank bieden wij vanuit het jaarmarktcomité gratis een fles Champagne aan. Het arrangement houdt ook in dat er een VIP-parkeerplaats en een tafel in de VIP-lounge worden voorbehouden”.
“Ook in het kader van beroeps- en handelsactiviteiten bieden wij zo de gelegenheid vrienden en klanten uit te nodigen aan dezelfde voorwaarden. Wij zorgen er dan maar al te graag voor dat iedereen samen aan één tafel kan genieten van deze unieke avond”, vult Johan Rosier enthousiast aan.
Voorverkooppunten
Tickets in voorverkoop kunnen aangeschaft worden bij Electro Service Timmermans (Herne), Aveve Leirens-Eylenbosch (Tollembeek), café De Zoete Inval (Herfelingen), Crelan Zakenkantoor Wayteck-Sterckx (Herfelingen), Spar Express (Herne), taverne De Parel (Denderwindeke), café St-Annakamer (Ninove), café El Faro (Galmaarden), beenhouwerij Derijcke (Herne), café Paulana (Galmaarden), krantenwinkel Nostalgie (Tollembeek) en bij de leden van het jaarmarktcomité.
Meer info op www.jaarmarktherne.com en op de facebookpagina van Jaarmarkt Herne.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 01 jan 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 19 dec 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 30 nov 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief