EDINGEN/BEVER/HERNE – Gratis deelnemen aan de activiteiten tijdens opendeur Nautisport

EDINGEN/BEVER/HERNE – Gratis deelnemen aan de activiteiten tijdens opendeur Nautisport

Opendeur_2017
EDINGEN/BEVER/HERNE – Gratis deelnemen aan de activiteiten tijdens opendeur Nautisport - © Deschuyffeleer
 

Het sportcomplex Nautisport in Edingen zet op zaterdag 30 september tussen 10 en 17u opnieuw zijn deuren open voor het publiek. Meteen een ideale gelegenheid - waarom ook niet voor de buren uit Bever en Herne? - om de fantastische mogelijkheden van het centrum te ontdekken. Tijdens de opendeur zijn alle activiteiten gratis met uitzondering evenwel van de toegang tot het zwembad.

Directeur Vincent Piette houdt ook deze keer vast aan het gebruikelijk zaterdagprogramma. Zo kan er mits reservatie (02/397.01.81) aan spinning gedaan worden van 9 tot 13u. Zumba en bodysculpt komen aan bod van 14 tot 15u. Bodypump (wel ook vooraf reserveren) en pilates dan weer zijn aan de orde van 15 tot 16u. Nautispeed is er van 15u30 tot 16u30. En TAF is aan de beurt van 16 tot 17u.
De ganse dag door is er ook gratis toegang tot de fitnesszaal waarbij in de namiddag zelfs een begeleider ter beschikking is. Vanaf 14u is er in het zwembad bovendien ook nog een reuze luchtstructuur van wel 20m opgesteld.
“Nieuw dit jaar is dat professionele coaches eveneens de ganse dag aanwezig zijn om de bezoekers te begeleiden bij het nastreven van hun sportieve doelstellingen”, geeft de directeur nog graag mee. “En bovendien valt er ook nog ander goed nieuws te rapen. Zo bieden wij uitzonderlijke promotie-abonnementen aan voor de activiteiten in groep, de fitness en het zwembad en dit in de periode van  zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober”.
Info: www.nautisport.be of 02/397.01.81 of nog info@nautisport.be .    
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief