EDINGEN – Grote beurs van oude postkaarten en documenten

EDINGEN – Grote beurs van oude postkaarten en documenten

Postkaartenbeurs_edingen_2018
EDINGEN – Grote beurs van oude postkaarten en documenten - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 25 februari van 8 tot 13u zet de Edingse Postkaartenkring opnieuw haar jaarlijkse grote beurs van oude postkaarten en oude documenten op in de zaal Le Foyer. Deze welbekende beurs geniet flink wat belangstelling in het milieu. Zo komt zij ook voor op de meertalige internationaal uitgegeven jaarkalender van de grote postkaartenbeurzen in België.

De beurs kan steevast rekenen op een toevloed van verzamelaars niet alleen vanuit alle hoeken van het land maar ook uit Engeland, Frankrijk en Nederland. De Edingse Postkaartenkring tekent dan ook telkens voor een toporganisatie. De organisatie loopt overigens ook in samenwerking met Delcampe, de grootste digitale marktplaats voor verzamelaars.
Het tweetalig bestuur met voorzitter Eliane Wees hoopt met zijn beurs alvast ook verzamelaars uit het Pajottenland, de Denderstreek en de Zennevallei aan te kunnen spreken. Eerder maakten zowel Edingen als een groot deel van de gemeenten uit het Pajottenland immers deel uit van het ‘Oude Land van Edingen’ en blijven zij nu ook nog steeds nauw met elkaar verbonden zelfs over de taalgrens heen.
De zaal Le Foyer is gelegen in de Begijnhofstraat 53. De inkom bedraagt 2€.
Meer info via voorzitter Eliane Wees (0474/22.81.63).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief