EDINGEN – Marathon Indoor Cycling stevent eens te meer af op groot succes

EDINGEN – Marathon Indoor Cycling stevent eens te meer af op groot succes

Scannen0001
EDINGEN – Marathon Indoor Cycling stevent eens te meer af op groot succes - Affiche
 

Sinds enige tijd zijn de inschrijvingen voor de 10de editie van de '25u Indoor Cycling' in Nautisport op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019, het voorjaars uurwisselweekend overigens, ten voordele van Télévie geopend. Door het aanhoudend succes stellen de organisatoren nu toch al enkele jaren niet minder dan 250 fietstoestellen, het maximum dat de sportzaal aankan, ter beschikking. Wie met zijn ploeg nog tijdig een fiets wil voorbehouden heeft er dan ook alle belang bij dit zo vlug als mogelijk te doen.

Vlug inschrijven is de boodschap
 
“Tijdens de vorige 9 edities wist de organisatie inmiddels al in totaal zo maar eventjes meer dan 300.000€ in te zamelen voor het goede doel”, zegt Nautisport-directeur Vincent Piette. “En ook naar de editie 2019 toe zien de vooruitzichten er thans al bijzonder gunstig uit. Zo blijven er niet veel fietsen meer vrij. Vlug inschrijven is dan ook alleszins de boodschap”.
 
Wie nog niet vertrouwd is met het evenement moet weten dat ploegen van minimum 4 en maximum 25 sportievelingen elkaar onafgebroken gedurende 25 uren op de fiets mogen afwisselen en dit in een helse atmosfeer. Het is met behulp van tal van thema's en van flink wat animatie dat de monitoren telkenmale gedurende de ganse periodes het beste van zichzelf geven om de cyclers tot het uiterste te drijven. Habitués van het gebeuren gewagen daarbij zelfs van een dolle sfeer die grotere discotheken benijden. Ook deze keer verwacht de organisatie trouwens om en bij de 5.000 bezoekers.
 
De organisatie voorziet uiteraard ook een pop-up taverne waar de sportievelingen en de bezoekers zich kunnen te goed doen aan een rijkgevulde drankenkaart en kleine restauratie. Ook de opbrengst van dit alles is bestemd voor Télévie.
 
Wie even wil proeven van de sfeer van de vorige jaren kan hiervoor terecht op www.nautisport.be en op de facebookpagina van het sportcomplex gewijd aan de 25u Indoor Cycling.
 
Alle info en inschrijven via www.nautisport.be of via 02/397.01.81.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief