EDINGEN – Kwalitatief hoog aangeschreven beurs van oude en nieuwe postkaarten

EDINGEN – Kwalitatief hoog aangeschreven beurs van oude en nieuwe postkaarten

Naamloos
EDINGEN – Kwalitatief hoog aangeschreven beurs van oude en nieuwe postkaarten - Affiche
 

Beslist leuk nieuws voor de liefhebbers van postkaarten en documenten. Op zondag 24 februari organiseert de Cercle des Cartophiles enghiennois immers opnieuw zijn jaarlijkse beurs van oude en nieuwe postkaarten in de 'Foyer' in de Begijnhofstraat. De steeds keurig opgezette beurs mag telkenmale rekenen op een grote belangstelling niet alleen van de echte verzamelaars maar ook van gewone bezoekers die één of ander zicht als erfgoed uit de tijd van vroeger graag in hun bezit wensen te bekomen.

Dat de beurs niet zomaar een tentoonstelling is bewijst alvast haar aanwezigheid op de meertalige internationaal uitgegeven jaarkalender met de grootste postkaartenbeurzen in België. Voorzitter Eliane Wees: “Onze beurs mag verder ook ieder jaar opnieuw rekenen op een grote belangstelling niet alleen van verzamelaars uit eigen land maar ook van vertegenwoordigers van gespecialiseerde huizen uit het buitenland. Voor onze kring is die dag dan ook steeds een absolute topdag”.
 
De Cercle des Cartophiles enghiennois werd boven de doopvont gehouden in 1994 en telt thans een 30-tal leden. Het bestuur wil alvast ook graag contacten leggen met verzamelaars van postkaarten uit het Pajottenland en uit de Zennevallei. Eerder maakten zowel Edingen als een groot deel van het Pajottenland immers deel uit van het éénzelfde roemrijke 'Het Oude Land van Edingen'.
 
De beurs is toegankelijk van 9 tot 15 u. De inkom bedraagt 2€. Meer info via eliane.wees@gmail.com of 0474/22.81.63.  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief