HERNE/BEVER/EDINGEN - Eerste reportages van Anaïs Deherder komen er aan

C21

HERNE/BEVER/EDINGEN - Eerste reportages van Anaïs Deherder komen er aan

Dsc08819__900_x_556_
HERNE/BEVER/EDINGEN - Eerste reportages van Anaïs Deherder komen er aan - © Deschuyffeleer
 

Voor de verslaggeving over alles wat leeft in het schrijfgebied Herne, Bever en bij gelegenheid ook Edingen kan www.editiepajot.com, naast kernredactrice Godelieve Deschuyffeleer, voortaan ook rekenen op de medewerking van Anaïs Deherder. Deze jonge dame woont in de buurt van Nautisport in Edingen, heeft Nederlandstalige roots in Herne en voltooide heel recent en met brio haar derde jaar Journalistiek aan de campus Brussel van de Erasmushogeschool.

Met nog één jaar te gaan is zij dan ook nu al druk in de weer om de verworven theoretische kennis te toetsen aan de haar nog vrij onbekende praktijk. Een jaar lang engageert zij zich nu om, aanvankelijk  in samenwerking en later autonoom, aankondigingen en reportages te maken en die dan online te zetten op de internetkrant www.editiepajot.com .  
AnaÏs beschikt alvast over de belangrijke kwaliteit die alle journalisten gemeen hebben: zij is nieuwsgierig. Zij staat  dan ook open en ter beschikking voor allerlei evenementen, interessante verhalen, ervaringen en meningen en om die dan via haar pen en fototoestel met velen te delen.
Anaïs is 20 jaar, vrij actief op sociale media en als jobstudente is zij de komende weken alvast ook nog aan te treffen in en rond het complex Nautisport. Voor haar is nu al vrijwillig meewerken aan de internetkrant Editiepajot allicht een ideale springplank voor het uitbouwen van haar latere journalistieke carrière.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief