EDINGEN – Unieke sprookjesnamiddag te beleven in het stadspark

C21

EDINGEN – Unieke sprookjesnamiddag te beleven in het stadspark

Balades_cont__es_2019
EDINGEN – Unieke sprookjesnamiddag te beleven in het stadspark - Anaïs Deherder
 

Voor het veertiende jaar op rij slaan de vereniging Balades Contées en het Cultureel Centrum van Edingen de handen in elkaar om op donderdag 15 augustus, de dag van Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart, alweer sprookjesachtige wandelingen te organiseren doorheen het fraai stadspark. Daarbij kunnen de deelnemers tijdens één van de zes wandelingen derhalve genieten van een bijna drie uur durende tocht door een uitermate verrassende en feeërieke wereld.

Tijdens de hele tocht moeten de sprookjesachtige figuren proberen om hun wereld en hun natuur te redden. Dit moeten zij doen met behulp van de bezoekers en de figuren die zij tijdens de wandeling kunnen ontmoeten. Daarbij staan de wandelingen dit jaar helemaal in het teken van honden en wolven en gaan zij van start om 15u30, 16u30, 17u30, 19u, 20u en 21u.

Vanaf 14u30 kan ook gratis genoten worden van randanimatie met onder meer straatartiesten, theater, vertellingen, schmink, circusatelier, muziek, spelletjes en nog veel meer. Het volledig programma is terug te vinden via de link (https://www.ccenghien.com/2019/08/15/le-royaume-de-l-or%C3%A9e-balades-cont%C3%A9es-2019/).

Reservaties

De randanimatie is gratis, maar voor de wandelingen dient er wel op voorhand gereserveerd worden. Zij zijn overigens ook betalend. Er zijn verschillende tarieven: 12 euro/volwassene, 13 euro/lid, 11 euro/senior en 8 euro voor kinderen en studenten onder de 25 jaar.

Reserveren kan nog via het Cultureel Centrum of op het nummer 02/396.37.87. Ter plaatse kunnen de nog niet-verkochte plaatsen nog opgekocht worden de dag zelf, mits evenwel een extra bijdrage van 2 euro.

Het ganse gebeuren heeft wel het Frans als basistaal.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2019
Anaïs Deherder
Anaïs Deherder
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief