EDINGEN – Lingerie tegen een zacht prijsje bij Corbel

EDINGEN – Lingerie tegen een zacht prijsje bij Corbel

Img_0162_a
EDINGEN – Lingerie tegen een zacht prijsje bij Corbel - © Anaïs Deherder
 
Dsc09628
EDINGEN – Lingerie tegen een zacht prijsje bij Corbel - © Anaïs Deherder
 
Img_0159
EDINGEN – Lingerie tegen een zacht prijsje bij Corbel - © Anaïs Deherder
 

Woensdag opende een grote lingeriezaak van buiten de stad tijdelijk haar deuren in de Samberstraat. De winkel Corbel uit Aalst zet er namelijk een pop-up outlet van lingerie op gedurende de maand november. Zo willen de zaakvoerders hun oudere collecties voor een spotprijsje van de hand doen en dit van -20 tot -70% op alle soorten en maten.

Zo’n drie jaar geleden opende Corbel al eens een pop-up in de streek. Toen was dit maar voor een weekend in een kleine parochiezaal. Deze keer ziet Corbel het groter en trokken ze naar Edingen met heel wat stuks uit vorige collecties. Dit gebeurt zowat om de drie jaar. “Het is nooit exact drie jaar, want we willen geen gewenning wekken bij onze klanten. Maar het is voor ons wel de manier om onze stock te verminderen,” legt Karine Van de Velde uit. Karine gaf deze zomer haar winkel in Aalst overigens door aan haar dochter Kara. Dit is zo al de derde generatie uit de familie, want het is de moeder van Karine die 64 jaar geleden de winkel oprichtte.

De keuze voor Edingen was ook niet toevallig. Tijdens de overname hadden ze al een uitverkoop van ongeveer zes maanden. Dan nog eens op dezelfde plaats extra een outlet doen zou allicht niet veel volk meer trekken en het zou ook nog hun eigen winkel beconcurreren. Daarom trokken ze nu de grens over en zitten ze van 6 november tot en met 30 november in de Samberstraat, 14 (tot voordien Renault-garage) in hun pop-up. De winkel is open van woensdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2019
Anaïs Deherder
© Anaïs Deherder
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 01 jan 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 19 dec 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 30 nov 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief