EDINGEN – Inschrijven voor de Indoor Cycling Marathon in Nautisport kan nog steeds

C21

EDINGEN – Inschrijven voor de Indoor Cycling Marathon in Nautisport kan nog steeds

Aankondiging_ep
EDINGEN – Inschrijven voor de Indoor Cycling Marathon in Nautisport kan nog steeds - © Deschuyffeleer
 

Het nieuw team van Nautisport organiseert vanaf vrijdag 27 maart 20u tot zaterdag 28 maart 21u de nu toch al 11de editie van de welbekende 25 Uren Indoor Cycling in de grote sporthal. Ook voor deze uitgave blijkt de opbrengst te gaan naar Télévie, het groots opgezet solidariteitspoject van RTL Belgium voor fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Momenteel zijn reeds 190 van de 265 beschikbare fietsen ingenomen. Het wordt dus alweer drummen om toch nog tijdig een fiets te kunnen voorbehouden.

Aan de actie kan deelgenomen worden door ploegen die bestaan uit minimum 4 personen, die elkaar geregeld afwisselen om de 'warme' indoormarathon in de beste omstandigheden door te komen. Per ploeg kost deelnemen 200€.
 
In het verleden hebben de organisatoren het evenement weten uit te bouwen tot een sfeervolle bedoening. Een degelijke organisatie, ruime accommodaties, gedreven monitoren, enthousiaste deelnemers en een massa nieuwsgierige bezoekers waren daar de pijlers van. Op de hoogtepunten kon men er zich zelfs wanen in een betere topdiscotheek met schitterende lichtspektakels, leuke opzwepende muziek en uit de bol gaande spinners alias danslustigen.
 
De algemene financiële balans van de 25 Uren Indoor Cycling Nautisport over de tien voorgaande edities lag om en bij de 320.000€. Ook dit jaar hopen de organisatoren daar een bedrag van om en bij de 30.000€ te mogen aan toevoegen.
 
Inschrijven kan online via Nautisport/home/événements/25 heures indoor cycling. Meer info mogelijk via info@nautisport.be  of 02/397.01.81.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Deschuyffeleer Godelieve | 04 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief