HERNE/EDINGEN – Liesbeth Vandormael organiseert kunstzinnige ontmoeting in het Augustijnenklooster

C21

HERNE/EDINGEN – Liesbeth Vandormael organiseert kunstzinnige ontmoeting in het Augustijnenklooster

Aankondiging_ep2
HERNE/EDINGEN – Liesbeth Vandormael organiseert kunstzinnige ontmoeting in het Augustijnenklooster - © Deschuyffeleer
 

Don’t worry be happy’ is een programma op GoPlay waarin ‘levenskunstenaars’ worden belicht. Hierbij wordt het verhaal weergegeven van heel gewone en toch bijzondere Vlamingen, die het al dan niet onverwachts moeten redden met weinig geld. Naar het format van dat TV-programma brengt Liesbeth Vandormael uit Sint-Pieters-Kapelle in samenwerking met le Cercle Royal Archéologique d’Enghien, de Memorial Karel van Arenberg, de afdeling Land van Edingen van de Orde van den Prince en de stichting Zannekin ‘Carte Blanche’ een kunstzinnige ontmoeting met Evert Vandenberghe.

De tentoonstelling van schetsen, tekeningen en sculpturen loopt in het Augustijnenklooster van zaterdag 9 september tot zondag 1 oktober. Carte Blanche is te bezichtigen alle zaterdagen en zondagen telkens van 10u tot 18u. De vernissage (op uitnodiging) is voorzien op vrijdag 8 september om 17u. Naast de werken van de kunstenaar is deze expo meteen ook een unieke kans ook het Augustijnenklooster dat anders niet toegankelijk is voor publiek, te bezoeken. Het Augustijnenklooster is gelegen in de Augustijnenstraat, een straat met éénrichtingsverkeer vanuit de Montgomerystraat.

Wie is Evert Vandenberghe?

Evert Vandenberghe is een architect met meer dan 18 jaar ervaring in 3D. Jarenlang was hij werkzaam als freelance architectonisch illustrator en was hij ook een medeoprichter van Animated Motion Studios. Hij verliet het bedrijf in 2013. Daarna werkte hij als art director en workflow designer bij 'AniMotionS' en was hij verantwoordelijk voor de implementatie van technieken en applicaties om een hoge productiesnelheid met een uitstekende visuele kwaliteit. AniMotionS is een in België gevestigd bedrijf dat 3D-presentaties en visualisaties maakt voor architectuur, stedelijk interieur en industrieel ontwerp. Tot zes jaar geleden bracht Evert achttien uur per dag door op kantoor. Op een dag brak de veer. Hij kreeg een ernstige burn-out en verloor niet enkel zijn zaak maar ook zijn hele hebben en houden. Hij leeft nu als kunstenaar van een kleine uitkering en werkt aan zijn herstel.. Met zijn twee paarden woont, leeft en werkt Evert Vandenberghe nu in Nazareth 

Nadere informatie beschikbaar via liesbethvandormael@hotmail.com of via 0476 35 15 24.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 aug 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief