AFFLIGEM / REGIO - Nieuwe PenZine brengt een zomer vol beleving en goesting

C21

AFFLIGEM / REGIO - Nieuwe PenZine brengt een zomer vol beleving en goesting

Editiepajot_roosdaal_regio_penzine_foto_ingezonden
(ingezonden foto)
 

Deze week werd in de 17 gemeenten van het Pajottenland en de Zennevallei het tweede nummer verspreid van het gratis belevingsmagazine PenZine. In dit nummer reiken de uitgevers opnieuw een reeks toffe en frisse ideeën aan om tijdens de zomer je eigen streek te ontdekken.

In het Pajottenland en de Zennevallei gingen het Regionaal Landschap, de Erfgoedcel, Pajottenland+ en Toerisme Pajottenland & Zennevallei op zoek naar plezante belevenissen en boeiende verhalen. De zomer in onze regio staat bol van evenementen en activiteiten. Deze editie van PenZine vertelt dan ook over de leukste festivalletjes en dorpsfeesten, maar ook over kunstwandelingen en klassieke muziek in het landschap, straatacrobatie, streek- en hoeveproducten en hoe je deze best bereidt op de barbecue en zo meer. Uiteraard werden de kinderen niet vergeten. Welk publiek geheim komt aan bod en welke Pajotten vertellen hun band met de streek? Je leest het allemaal in de nieuwe PenZine.
De vier organisaties willen met het nieuwe tijdschrift de inwoners van de streek meer betrekken bij het Pajottenland en de Zennevallei, om zo hun binding met de streek te versterken. Gelijktijdig biedt PenZine zinvolle informatie voor recreanten en toeristen die de regio bezoeken. Het nieuwe belevingstijdschrift PenZine is verkrijgbaar bij de gemeenschaps- en cultuurcentra, bibliotheken, gemeentehuizen, een aantal buurtwinkels, bakkers en beenhouwers in Affligem, Beersel, Bever, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Linkebeek, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Ternat. De digitale versie vind je op www.penzine.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief