SINT-GENESIUS-RODE / REGIO - Kamperen op het Gordelfestival... het kan!

C21

SINT-GENESIUS-RODE / REGIO - Kamperen op het Gordelfestival... het kan!

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Pasar Kampeerclub Sint-Genesius-Rode organiseert een kampeerweekend tijdens het Gordelfestival van 30 augustus tot 1 september 2013 vlakbij Gemeenschapscentrum ‘de Boesdaalhoeve’ in Sint-Genesius-Rode, in samenwerking met GC ‘de Boesdaalhoeve’.

Aankomen kan je op vrijdag 30 augustus vanaf 12 uur. ’s Avonds is er een praatcafé met muzikaal optreden van ‘Trio Con Brio’, ambiance verzekerd. Op zaterdagnamiddag 31 augustus kan je de Herisemmolen bezoeken, een voormalige papier- en kartonfabriek met demonstratie papierscheppen. ’s Avonds kan je aanschuiven aan de barbecue met vervolgens een optreden van ‘Rode zingt’. Op zondag staat ‘de Boesdaalhoeve’ open als Terraspunt van de fietstocht (25 km) met optreden van ‘De Stroetedweilers’, Sarah Ferri en Festival van Vlaanderen + touwspringworkshop. Voor de kleinsten is er een springkasteel.

De prijs voor het volledige weekend bedraagt € 25 als je verblijft in een caravan, campingcar,  motorhome of grote tent. Kom je met een klein tentje (max.3 personen), dan betaal je € 5 per persoon en per nacht. Voor het bezoek aan de Herisemmolen betaal je € 5 per volwassene of € 4 per kind -11 jaar of senioren. Wil je ook genieten van de barbecue op zaterdagavond en het optreden van ‘Rode zingt’, dan betaal je per persoon € 18 extra (kinderen minder dan 10 jaar: €9).

Op Gordelfestivalzondag kan je vanuit het Provinciedomein Huizingen deelnemen aan een gezinswandeling van +/- 5 km in het domein, een Moeliewandeling van 16 km naar Linkebeek, een Boesdaalfietstocht van 25 km naar Sint-Genesius-Rode (GC de Boesdaalhoeve) of een fietstocht van +/- 50 km naar Pepingen. Je kan natuurlijk ook opteren voor de grote fietstocht van 105 km in de Groene Rand rond Brussel.

Voor je deelname aan de activiteiten op Gordelfestivalzondag zelf betaal je € 6 per deelnemer, kinderen -12 jaar zijn gratis. Een familieticket kost € 10 euro, goed voor maximum 6 personen, waarvan maximum 2 personen van meer dan 12 jaar.

Informatie en inschrijven voor het kampeerweekend kan tot 21 augustus 2013 bij

Pasar Sint-Genesius-Rode en Kampeerclub

DECUYPER Rudy, voorzitter

Vaucampslaan 4 in 1654 HUIZINGEN

Fax: 02 360 33 63

Gsm: 0486 45 12 26

Email: pasar.rode@telenet.be

Website: www.pasar.be/SintGenesiusRode en www.pasar.be/KampeerclubRode

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief