Alcoholcontrole in SINT-GENESIUS-RODE en DROGENBOS

C21

Alcoholcontrole in SINT-GENESIUS-RODE en DROGENBOS

Editiepajot_politielogo
Ingezonden foto

In kader van het zonaal veiligheidsplan en de zomerbobcampagne van de Politiezone Rode heeft de Verkeersdienst een alcoholcontrole verricht bestaande uit een vast verkeersdispositief en dit te Drogenbos en Sint-Genesius-Rode.

In Sint-Genesius-Rode werden 117 bestuurders onderworpen aan een blaasprestatie. Drie bestuurders zaten in de alarmfase en moesten hun rijbewijs drie uur inleveren. Zes automobilisten testten positief en moesten hun rijbewijs 6 uur inleveren. Eén van hen kreeg meteen een rijverbod van veertien dagen.Eén drugstest voor drugs in het verkeer werd afgenomen op een bestuurder, dewelke negatief resulteerde.

In Drogenbos werden 54 bestuurders onderworpen aan een blaasprestatie. Twee bestuurders zaten in de alarmfase en moesten hun rijbewijs drie uur inleveren. Vier bestuurders testten positief en moesten hun rijbewijs 6 uur inleveren. Eén bestuurder heeft tevens een gerechtelijk proces-verbaal gekregen voor een verboden wapen, dewelke in beslag werd genomen.

Op beide verkeersdispositieven werden verscheidene processen-verbaal uitgeschreven voor het niet in bezit zijn van het rijbewijs, identiteitskaart en boorddocumenten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief