4de zomerzoektocht Zenne en Zoniën vzw wordt een speci(H)alleke

4de zomerzoektocht Zenne en Zoniën vzw wordt een speci(H)alleke

Zenne_zonienen_wandelen_
Groot-Halle wordt het decor van de editie 2016
 
Zenne_en_zonien_wandelen_
 

Na de geslaagde fotozoektochten in Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos, wordt Groot-Halle het decor van de editie 2016. Van 1 juni tot en met 18 september 2016  worden speurneuzen, annex sportievelingen, opnieuw aan het werk gezet tijdens enkele fijne wandelingen van ongeveer 8 km in totaal of ook een ongeveer 30 km lange fietstocht.
Deelnemen aan fiets- en wandelfotozoektocht (2 voor de prijs van 1), en aldus kans maken op een leuke prijs,  kan men door het alweer goedgevuld startpakket aan te kopen voor de luttele som van 3€ p.p. Dit kan enkel en alleen in het VVV-kantoor van Halle, Grote Markt 1, zijnde start- en eindplaats van elk van de zoektochten.
Nu al is geweten dat de winnaars op zondagnamiddag 2 oktober in de bloemetjes gezet worden in het mooie  oude stadhuis van Halle, toch een gelegenheid om naar uit te kijken !
Meer info hierover op het deelnameformulier of  op de webstek http://zevendekracht.blogspot.be.
Informatie die na 1  juni e.k. niet op de webstek of in het startpakket teruggevonden wordt  kan altijd via mail bekomen worden bij michaella.vangerwen@telenet.be of bij willy.defranc@telenet.be. Ook voor vragen en/of opmerkingen kan u bij deze toegewijde bestuursleden van de vereniging terecht.
Het bestuur van streekvereniging Zenne en Zoniën vzw durft opnieuw te hopen op massale belangstelling en dankt elke deelnemer hiervoor nu al hartelijk!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2016
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 01 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief