Pasar SINT-GENESIUS-RODE organiseert wandeling en bezoek aan de Lambik-O-Droom in LOT

Pasar SINT-GENESIUS-RODE organiseert wandeling en bezoek aan de Lambik-O-Droom in LOT

Editiepajot_rode_beersel
Ingezonden foto
 

Op zaterdag 28 januari organiseert Pasar Sint-Genesius-Rode om 14u een kleine familiewandeling van +/-  4 km in Lot. Samenkomst op de parking van de Lambik-O-Droom (Brouwerij 3 Fonteinen) in de Molenstraat 47 in Lot. Om 15u is er een bezoek gepland aan de Lambik-O-droom.

Lambikbrouwerij 3-fonteinen bevindt zich in het centrum van Beersel. In 2015 werd een nieuwe locatie gevonden, in de Molenstraat 47 te Lot, op enkele tientallen meters van de Zenne, met als voornaamste doel om alles, behalve het brouwen zelf, te centraliseren. Met de aankoop van een nieuw pakhuis van 5.500m² en de gronden er rondom o.m. voor het planten van kriekelaars (Schaarbeekse krieken), kunnen de meeste activiteiten hier gecentraliseerd worden. Het brouwen blijft wel in Beersel gebeuren. De Lambik-O-droom beschikt ook over een ruime degustatie ruimte, keuken die het serveren van streekproducten mogelijk maakt en een winkel. Het is de ideale ontmoetingsplaats voor degustatie van de geuze bieren. De rondleiding zal gebeuren door Armand Debelder.

Het begeleid bezoek duurt tussen de 60 à 90 min. Degustatie van een lambik en een geuze/kriek zijn inclusief. Voor jongeren jonger dan 18 jaar is er water en biologische fruitsap voorzien.

Deelnameprijs: Volwassenen 15 euro en jonger dan 18 jaar 8 euro. Inbegrepen: wandeling, begeleid bezoek Lambik-O-droom, 2 degustaties. Andere consumpties buiten de degustatie zijn ter plaatse betalend.

Info en inschrijven (vóór 19 januari) bij Decuyper Rudy 0486 45 12 26 mailto:pasar.rode@telenet.be- www.pasar.www.pasar.be/SintGenesiusRode

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 dec 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief