LEEUW / RODE - De Noordtar / De Lelie brengt Little Voice

LEEUW / RODE - De Noordtar / De Lelie brengt Little Voice

Noordstar
Ingezonden foto
 

 KTV De Noordstar / De Lelie brengt opvoeringen van Mittle Voice, een muzikaal stuk van Jim Cartweight in een regie van Luc Collin op zaterdag 18 maart om 20.15 uur in de Boesdaalhoeve in Sint-Genesois-Rode. Er zijn ook gastvoorstellingen op zondag 23 april om 5 uur in Kunst en Cultuurcentrum in Ukkel en op zaterdag 29 om 20.15 uur en zondag 30 april om 15 uur in de Merselborre in Vlezenbeek.

Het stuk werd tot op heden in de Londense West Endtheaters opgevoerd. Het kreeg er de publieksprijs en werd er genomineerd voor de “Five Off West End Awards”. Het werd ookverfilmd.

Het meisje Ella wordt ook Little Voice genoemd omdat ze zo zwijgzaam en zo onopvallend is. Ze wordt overheerst door haar moeder Marie, een lustige weduwe diebuitensporig boemelt.

Ella mist haar overleden vader, een barpianist, erg. Alleen in haar kamer luistert ze dag in dag uit naar diva’s als Shirley Bassey, Marilyn Monroe, Judy Garland en anderen. In het geniep zingt ze deze zelfs na.

Marie, haar moeder, begint te daten met manager Ray. Ze klampt zich aan hem vast als aan een laatste wissel op een normaal leven.

Luc Collin tekent voor de Nederlandse tekst en voor de regie. Jan Wets, Xenia Geeraerts, Inge Collin, Maxime Marchant, Bartel Bruyndonckx, Stephanie Beschuyt, Gunter Keyaerts en Freddy Smet geven gestalte aan de personages

Kaarten in vvk kosten 10 euro  en aan de kassa 12 euro. Reservatie ticket@noordstardelelie.net

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 01 okt 2020

archief