SINT-GENESIUS-RODE 15de editie van Volkin’Ro wordt verschoven naar 2021

SINT-GENESIUS-RODE 15de editie van Volkin’Ro wordt verschoven naar 2021

Editiepajot_bart_devill___volkin_ro
ingezonden foto
 

Eerder in het jaar - zeg maar vóór het coronatijdperk - kondigde het team van Volkin’Ro met fierheid aan dat “Volkin’Ro helemaal terug is van 'te lang' weggeweest.  Ook werd nog meegegeven dat de organisatoren daarbij een viering voorzagen van hun 15-jarig bestaan. Inderdaad, de plannen waren er om voor de 15de keer het gratis familiefestival in het GC de Boesdaalhoeve te laten plaatsvinden.

De 5de keer ook onder de naam “Volkin’Ro”(het vroegere Folkin’Ro). Er werd zelfs een datum vastgelegd, zaterdag 8 augustus en de ingrediënten zouden dezelfde blijven een ontmoetingsplaats voor mensen uit de buurt dat blijft inzetten op amusement voor het hele gezin. Een fantastische line-up en een hoop randanimatie voor jong en oud. Met als inzet: authenticiteit, sfeer en gezelligheid op de binnenkoer of op het ruime zomerterras, streekproducten, een lekkere frisse pint drinken in goed gezelschap onder een hopelijk blakende zon!

Maar het feestje gaat dit jaar dus niet door. Nele D’Herde van G.C. de Boesdaalhoeve: “Met grote spijt in het hart zien wij ons genoodzaakt om onze 15de editie op zaterdag 8 augustus te annuleren en te verzetten naar 2021, ook in augustus. De uitbraak van het coronavirus en de getroffen maatregelen – waar wij, voor alle duidelijkheid, volledig achter staan – laten ons geen andere keuze. Dat is jammer, omdat onze ploeg hard gewerkt heeft aan een sterke line-up en leuke randanimatie. Het lijkt ons de meest evidente en verstandige keuze om ons kindje onder haar huidige vorm, namelijk een gezellig familiefestival dat jong en oud samenbrengt, niet te laten doorgaan. De gezondheid van onze vele bezoekers, artiesten en crew staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Daarom hebben wij er ook voor gekozen het festival niet te verplaatsen naar een latere datum.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 01 okt 2020

archief