LENNIK / TERNAT / SINT-GENESIUS-RODE - Vrijwilligers Consultatiebureaus "de weeg" Pavok krijgen geschenkmand

C21

LENNIK / TERNAT / SINT-GENESIUS-RODE - Vrijwilligers Consultatiebureaus "de weeg" Pavok krijgen geschenkmand

Pavok-cb--161936180_357329280790_n_
 

Bij drie Consultatiebureaus voor het jonge kind (in de volksmond "de weeg") van Lennik, Ternat en Sint-Genesius-Rode heeft de inrichtende organisatie PAVOK vzw haar vrijwilligers verwend met een geschenkmand. 

 

Coördinator Cindy Massaer:  "Onze enthousiaste vrijwilligers zorgen voor het onthaal van de kersverse ouders in het consultatiebureau, zij geven uitleg en regelen de inschrijving, en verwijzen je naar de verpleegkundige of de arts als je aan de beurt bent met je kindje. Ook met die professionals hebben we een vlotte samenwerking, die van pas komt in deze uitdagende periode.

 

Het was een hele uitdaging om vorig jaar de planningen rond te krijgen. We zijn heel dankbaar dat we op onze vrijwilligers konden rekenen in deze moeilijke corona-tijd met extra regels en veiligheidsvoorzorgen. Bijna allemaal kregen ze ondertussen trouwens hun vaccin.

Een gezamenlijk etentje met de vrijwilligers is nu niet mogelijk, daarom bezorgden we hen met onze voorzitter Etienne Van Vaerenbergh en medewerkers geschenkmanden." 

 

Pavok is nog op zoek naar extra vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via consultatiebureau@pavok.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief